-
Akita elektronik davul( soul drum diye de geçiyo galiba) seti gören veya deneyen var mı? Fiyatı çok makul ama amatör sadece çalışma padi amacı ile kullanılabilinecek bişi gibi duruyo... Ama ses çıkarıyo en azından akustik davul için ne yer ne de ortam(gürültü) var. Opsiyon olabilir mi? Bizzat deneyen var mı?
-
Görmedim denemedim ama Kadıköy Yazıcıoğlu'nda (4. kattı sanırımı) Karizma Computer (ya da Hızlı Sistem diye geçiyo)var. Ordan Çiftehavuzlar'daki şubemizde açık bir tane var gidip görüp deneyebilirsiniz demişti. Ben gidemedim sen gidersen bana söyle ;)
-
beyler denizli de bulunanlara satabilirim bayaa incelemis ve istemistim
belki abimin bilgisayarci olması ise yarar
sanırım 200 USD +kdv(%18) olması lazım
Pc&Pc bilgisayar sistemleri ve servis organizasyonu
reklam bilen yaptık yaa
:))
-
ben gördüm. gördüğünde şoka uğratacak kadar tinimini bi alet. oyuncak gibi daha çok. hassasiyetin kötü olduğu söyleniyo. bir de hi-hat pedalı yok. bas pedalı da tokmaklı cinsten değil :) daha çok araba debriyajını andırıyo. kısacası evde pratik yapayım, çalışma pediyle şunla bunla uğraşmaktan iyidir diyosan alınabilir. yoksa değil 200 dolar 100 milyon bile çok. ama alternatif de yok yani işin doğrusu. alternatifler 1500 ytl'den başlıyo...
-
evet tamamen ev amaçlı bir çalışma aleti olarak görüyorum. Amaç vuralım böyle bi ses alalım hesabı... Çünkü elektro davullar inanılmaz fiyatlı anca vitrinden görüyoruz. Padler de pahalı ayrıca onlardan da fiyatlarına değecek kadar ses gelmiyo.(Bazıları davul derisi ayarında felan diyolar ama) İzmir de de bir tane yerde gördüm kuruluydu içeri giremedim acelem vardı ertesi günü gittim sattık dedi adam alet 3 günde alıcı bulmuş... merak ettim bende...
-
akita ya... almayın...
-
ben denedim tavsiye etmem bi ise yaramaz
-
hocam yaaa davulu alcaktım abiiim okudu yorumları daha ziksen almaz :'-(
-
carrefour hızlı sistemde deneme amacıyla biraz çaldım SAKIN HAAA SAKIN YENİ BAŞLAYAN ARKADAŞLAR BİLE ALMAYI DÜŞÜNMESİNLER çok berbat bi şey sesler vuruşlardan sonra geliyo falan aman benden sölemesi ALLAH DAVULCULARI AKİTADAN KORUSUN:))))
-
bende var sirf ev çalismasi yapmak icin aldim netten.fiyati 250 ytl civari.çok sey bekleyenler almasin derim ben.ama sonuçta söylendigi kadar kötü de degil.tamam oyuncaga benziyo biraz ama,tuseleri algilayabiliyo.sadece kicklerde sorun var.birde resimlerinde tek pedal olarak görünmesine ragmen iki pedal ve crash:) le beraber geldi.uzun lafin kisasi egzersiz icin iyi ev calismasi yapilacaksa iyi ama kimse daha fazlasini beklemesin.