-
akustikle mi klasikle mi?klasikse raymond275 mi tango 375 mi?yoksa arenas mı?klasikten akustiğe geçiş zor olur mu?nası başlicam ben bu gitara biri bana yardım etsiiin
-
orta kalitede bisey al,farketmez..yetenekli ve azimliysen calarsın ilerletirsin, hangisinden başlayacağın senin zevkine kalmış.
-
elektro,kalasik,akustik farketmiyor geçekten.
hersey sende bitiyor,
ne,nasıl çalmak istediğini bil yeter.
kaliyete gelince,bilsende bilmesende kalite kalitedir,gücünün yettiğini al.
-
Bencede aynen
-
Kerşeyin kendi kategorisi içinde kalitelisi mevcuttur.Ne yapmak istediğine göre şekillendirebilirsin gitarını ama Şimdi değil.
-
biran önce al basla yeterki al bi şekilde başlarsın.eger gercektn azimliysen ve istiyosan cokta güzel calarsın.hangi gitarla baslamak cokta önemli diğil bence...calmaksa cok zevkli.pişman olmayacaksn!
-
biraz kolaylık olsun diye tavsiyem elektro mu calicaksin klasik mi akustik mi karar ver. hangisini öncelikli çalmak istiyosan onunla başla elektroylada gayet güzel gitara başlanır bence. ama bazı gitarlardan uzak durmanı tavsiye ederim. ayrıca gitarının (elektro) action ayarını alçak yaptırırsan başta daha az zorlanmış olursun aklında olsun.
-
hangi gitarı çalmak istiyosan onunla başla. elektro çalmak için klasikle başlamak gibi bir mecburiyetin yok. için rahat olsun.
yalnız "daha sonra değiştiririm" diyerek dandik bir gitar alma. iyi gitar her zaman iyidir ve öğrenmeni kolaylaştırır. ayrıca gerektiğinde satman da çok kolay olur.
-
Evet XES e katılıyorum.. Herşeyden önce enstrumanın kaliteli olsun ve sana köstek olmasın bu çok önemli... Bunun dışında yeteneğine göre tarzını belirlersin bu sonraki aşama..
-
iyi gitar her zaman iyidir
neye göre iyi?
başlangıç düzeyi için 100$ a da iyi gitar alınamazmı mesela?
1000$ verip jackson ibanez mi alsın.