-
Ortalamanın epey üzerinde klasik piyano çalıyorum yeni bir piyano almam gerekiyor ve kafam oldukça karışık ... Eskiden akustik piyano kullanıyordum şimdi digitallerde ilgimi çekiyor ama tuşesi ve ses rengi beni tatmin eder mi emin değilim üstelik markalar ve kaliteleri hakkında da fikrim yok ... Önerilerinize ihtiyacım var ...
-
sen istersen müzikmarketlerin siteleirini bul ve ordan araştır.
mesela bir arama motoruna yaz bişiler,muhakkak buluacaksındır bir yerler,
ordanda yetkili,bilgililerden alırsın ince detayları
-
teşekkür ederim ilgin için,böyle bir araştırma yaptım aslında ama ben aktif olarak kullanıcıların da düşüncelerini merak ediyorum, her iki piyanoyuda kullanan kişilerin arasındaki farkları pratik olarak aktarmalarını ...
-
almak için istanbula gel bence
tünelde metropol müziğe git ve oranın müdürü metin abi var
ben alp in arkadaşıyım dersen sana her konu dagereğinden fazla yardımcı olur ben metin abiyiarar söylerim arkadaşım geliyo diye. istediğin her markayı giriş fiyatına alırsın
merak etme
-
teşekkür ederim :) haberdar edeceğim geleceğim zaman ...
-
ok haberim olsun sen girmeden önce ariyim bende
-
digital piyanolarında akustik piyanolar kadar tuşeside ve ses kaliteside iyi bana sorarsan kawai onun cok iyi modelleri var.bende kawai digital piyano kullanıyorum
-
Dijital pianolardan akustikteki tadı bulamazsın.Ne ton açısından,ne de tuşe...Ben klasik tavsiye ederim.Yamaha çok iyi markadır,tuşesi mükemmeldir,ama tonu biraz fazla parlaktır.Diğer tavsiyem ise Steinway.Yamaha dan biraz daha iyi ve biraz daha pahalıdır,tonu mükemmeldir..Kısacası maddi problemin yoksa sana şu dört markadan birini al derim;Yamaha,Steinway,Samick,Petrof.
-
bizim bi rıza abi var marangoz ona tarif et yapsın suntadan daha ucuza gelir. keh keh
üstünede bi boya oldu bitti
-
len çok yaşa emi:))) :)))