-
yaa gitara baslıcam kararı cok zor bi yardımcı olurmusunuz
-
"Gitara nasıl başlanır" topicini okumanı tavsiye ederim.
Yalnız klasik mi elektro mu akustik mi çalacağına karar vermen çok mantıklı olacaktır. Bir metal dinleyicsiysen ve metal müzik yapmak istiyorsan klasikle başlamak istemezsin herhalde?
-
dinlemekten en cok haz duydugun sesin gitarı na ne dersin?
dinleyipde en cok calmak istediğin şeyin gitarı mesela ya da¿
-
wal la öslem pen klasikle paşladım we paşladııımada cok pismanım...boşu bosuna 2 yılımgitti..:P... elektro ya da bass gitar calcan heralde wal la kardes nei calmak istiosan onla basla wal la sona o klasiqe w erdiiin paraya yasık olur.....ha pide elektro weya bass gitar calcaksan CORT tavsiye ederimmmmmm....adi görüsürüsssss.....:P
-
Meraba
benim kanımca her enstürmanın farklı bir ruhu var... Biraz ID'ni okudum bana göre "gitar" tam sana göre... Sabır ve çalışma yeterli... Teo'nun önüne bile geçebilirsin belli mi olur?!
Kendine Çok iyi baG ÖZLEM BYE
-
...........................
Bazıları "temelini klasikle at, klasikle başla" derler ama bu tamamen bi alışkanlık bence... mesela ben direk elektrodan başladım.... ablam 8 yıldır klasik gitar çalıyo o yüzden klasik gitar tekniğine aşinayım... ama elektroya başladığımda gördüm ki elektroyla klasik gitarın teknikleri çok farklı... o yüzden ne çalmak istiyorsan ondan başla...
-
...........................
klasikle başlamanın da bir çok getirisi olacaktır elbette. ama üzerine basa basa söyliyim:
Kesinlikle klasikle başlamak şart diye bir şey yok. istediğinle başlayabilirsin.
-
aslında farkmaz. ama elektro dusunuyosan direk elektro ile başla diyebilirim ama ama ama o sırada klasikte cal. kalsik calarken pena falan kullanma .klasik parçaları cal falan solo falan cal.arpej yap. öyle godoşlama akor işi cok kro bi olay. klasik gitar adami felaket hızlandiriyor.ayrica kulak daha iyi soundlar yakalayaraktan elektroda harikalr yaratmana yardimci oluyor