-
şey yapıcaksın. her kahvaltıda 3 yumurta yicen fix. yalnız sarısını yemiyosun aman dikkat. bir de incir reçeli. vişne yesem olmaz mı diceksin olmaz.
ben denedim david gilmour oldum.
-
ben de hastasıyım. nasıl olunur öğrenirsen benim de haberim oldun:) hep klasik solosunu atıyo ama bitiricidir. o da ezberlemiş artık tabi. ben sound olarak ve yavaş ta olsa another brick part 2 deki soloyu seviyorum..
gilmour değil ama roger waters ın amused to death albümünde wahat god wants part 3 deki sound ve soloyu da seviyorum mesela, tavsiye ederim
-
olamazsın...
-
bi yaninda metronom bi elinde egzersiz kitabi olsun. sabirla azimle calis.
ha illada solo aticam diyosan DAVID GILMOUR olamazsin.
uzulme ama dediklerimi yapsan da buyuk ihtimalle amacina ulasamayacaksin.
cunku bi yerden sonrasi Allah vergisi.
-
yok canım ne amacı...:)
ben sadece bu ismi bir daha yüceltmek istedim(yüceleceii kadar yüce zaten!!!)
-
sen tanrı görmemişisin baba...DAVID GILMOUR da kim bee...eeee...timo tolkki,alexi laiho veya malmsteen gibi üstadlar oldukça DAVID GILMOUR a ihtiyacımız yok :)...
-
estetik ameliyatla belki...
-
BE YOURSELF İS ALL THAT YOU CAN DO.. :))
-
Gilmour olamazsın ama ona öykünerek kendin gibi olabilirsin. Öykünmenin ve bir yere kadar taklit etmenin de ayıbı yok; Gilmour da birilerini taklit ederek oraya vardı. Eric Clapton da hayranı olduğu bir gitarcıya ithafen" O olsaydı nasıl çalardı" diye düşünerek çaldığını söyler.
Gilmour'ın müthişl bir tekniği yoktur ama güzel cümleler kurar. Malmsteen gibi bi araba dolusu kelimeyi arka arkaya dizip... neyse onun da seveni var. Kırmayalım sevenleri.
Benim tavsiyem öyle egzersiz falan peşine düşmeden öncelikle bütün sololarını, en azından soloların sevdiğin yerlerini yapabildiğin kadarıyla gitarda çıkar. Bunun için de en güzel yol, önce ağzınla söyleyebilecek şekilde ezberle sonra gitara geç. Falan filan.. bunun üzerine özgürle çeşitlendir işte, ama başladığını bitirmeden diğerine geçme. İyi mi?
-
malmsteen'e laf yok..o adama tapıyorum ben..