-
elektro gitar amfisine bas gitar takınca amfinin bozuldugunu soyleyenler var acaba bu dogru mu?
-
bilmiyorum ama bass amfisine elektro takılınca bozuluyo..
sesini sonuna kadar açmazsan bişey olmaz da çok fazla açarsan patlıyo işte..
ama senin dediğin gibi de patlayabilir...
-
bass amfisine bass tak elektro amfisine elektro!!!olayın derinine inmeyin!!ama illa biyosan benim elektro/baass sıktı pedere yeni aldırıyım evde deneyebilirsiniz!!!!!!!!!!!!
-
Diyaframı yırtarsın biraz.
-
clean tonlarda bildiğin elektro gitar sesi gelir. distortion ise çok zayıf geliyor, ayrıca bass distortion'ına benzemiyor.
-
normal ses alabiliyorsun. ama sesini cok fazla acarsan yırtıyor. sonra her gitar calisinda falan ciz ciz ciz sesler geliyor
-
bu amfiye görede değişir ama elektro amfisine bas takarsan yüklendiğin an patlatırsın hadi yüklenmedim diyelim o zamanda sesi alamayacağın için yüklenmemek elde olmayacaktır:)bu yüzden enstürmanına göre bi amfi al...
-
evet çünkü bass gitarın rezonansı daha yüksektir bozulmaz diyenlere sakın aldırma böyle birşeyde yapma!
-
:o) bass gitar çıkışında daha düşük bir frekans vardır (bass gitarlar HZ-khz seviyelerindedir fakat elektro gitarlar kHz ve MHzseviyelerindedir) ve ama amplutude ve salınım fazladır bu yüzde diyaframa fiziksel zarar verebilirsin ama elektronik aksam uzun vadede zarar görürü eğer kaliteli bir amplifikatör ise zarar görmez ama diyaframı için aynı şeyi söyleyemem..