Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

squier? ya da squier+dimarzio fast track(single coil)?

• drummist • 1 Mart 2005 23:06 • #541838
    bir fender hastası olarak inatla kullanıyorum ama rose'lu gitarlar hambuckerlar görünce de acaba hata mı ediyorum diye düşünüyorum. çok sert bi müzik yapmıyorum ama uçan sololar için kanadım kırık gibi geliyor ne derisiniz. gitarı mı değiştireyim, dimarzio mu alayım?
  • XES • 1 Mart 2005 23:40 • #541840
    fender hastasıysan bence gitarında oynama yapma. eski tonunu arayabilirsin. zevke tabi olarak squier'e yapılacak en iyi modifiye scalloped tuşe olur ki bunu da muhakkak biyerde deneyip öyle yaptırmalısın. kimisi hiç çalamıyo scallopedla
  • drummist • 4 Mart 2005 00:24 • #541870
    bu tuşeyi açıklar mısın? nedir yani?
  • drummist • 4 Mart 2005 00:26 • #541871
    bu arada sololarda duyduğum o dip gürültüsü beni hasta ediyor ve bunu önlemenin başka bir yolu yok. ayrıca üç manyetiğin sadece birini değiştirmeyi düşünüyorum.
  • kutay__ • 10 Nisan 2005 14:41 • #542416
    squier strata yapılacak en güzel sey üc single a da orjinal strat manyetikleri alıp takmaktır.(at deve pahası değil) bir de köprü tarafına di marzionun sanırım single ebadında humbucker pickupları var onlardan takabilirsin. böylece çok güzel tonların olur. dip gürültüsü gitarının manyetiklerinin single olmasından kaynaklanıyor. makul bir seviyede dip gürültüsü overdrive tonlarda kabul edilebilir. ama cok abatılı bir dip gürültüsü varsa elektriktende (topraklama) kaynaklanıyor olabilir. tellere degdiginde gürültü azalıyor mu? bu onemli. scalloped tuşeyle kastedilen sanırım malmsteenin gitarına yaptıgı olay (perdeler ice dogru u seklinde oyulur boylece bend gibi değisik sesler alınabiliyor) olmalı. tabi bu senin caldıgın türle de direkt ilgili birşey. yani öyle herkesin kullandıgı birsey degil diyeyim.
  • drummist • 11 Nisan 2005 00:29 • #542433
    tesekkürler ama bunlar1 zaten biliyordum. scallepedo tuseye gelince arkadas biliyorum ayag1na yat1p yazm1s sordugumuzda cevap vermemis. sagosun ad1n1 bilmiyorduk ama cismini biliyorduk. simdi ad1n1 da ogrendik.sag olas1n tekrar. fast track 1 takt1rd1m ve memnunum. hani su senin dediklerinden. adlar1na single coil deniyor. single manyetikte zaten telleri tutarsan dahi gürültü gelir neyse. ben nas1l olur diye bir fikir istemistim ve malmsteen i de sevmem.art1k nas1l olduunu biliyorum. cok para verdim ve cok güzel oldu.
  • kutay__ • 11 Nisan 2005 08:42 • #542437
    iyi yapmıssın. parası neyse vermişsin. güle güle kullan.