-
Arkadaşlar 250-300 dolar arası gitar arıyorum bi tane washburn N1 buldum sıfır 280 ytl dedi. sizce bu fiyata inanmalımıyım? ya da bu gitar nasıl bişi bilgisi olan yok mu?İBANEZ GRx140 sıfır 390 YTL. birde cort x6 sıfır 300dolar bu fiyatlar nasıl normal mi? özellikle washburnle ilgili bilgilerinizi bekliyorum
-
Yok abi kötü tavsiye etmem önce seviyosun sonra elinde kalcak diye korkuyosun . tavsiye etmeem . ibanez al çok daha iyi . coru da salla güzel diyenler var ama ibanezden şaşma ...
-
bu ibanezin grx140 modeli nasıl sen kullandın mı?
-
bencede ibanezden şaşma cort washburn hepsi boş bunların grx ler fena değil ben kullanmadım ama arkadaşa gitar ararken biraz denemiştim grx serisinden bir gitar ama o fiyata temiz bir 2. el bulabilirsen daha rahat edersin (İzmir`de gitar bulmanın ne kadar zor olduğunu biliyorum) K.yaka da k.yaka sinemasının pasajında Gitarcı diye bir dükkan var orada her türlü ibanez uygun fiyata bulunuyor orayasor bi istersen...
-
washburn n1 iyi bir gitar değil. n2 modeli fena değildir fakat asıl iyi n2ler 98 öncesi üretilmiş olanlardır. bunun haricinde n4esa ve n4relic modelleri şahanedir.
-
Washburn Nuno 1-2-3-4 serileri sadece Amerikansa İbanezle bile yarışır bir gitardır.
Kore modelleri malesef çok kötü.bırak manyetiği ağacı bile sünger gibi.ayrıca tüm aksamlar teneke yani bir süre sonra paslanıyor.
-
çok sağol bu arada ibanezin hangi modelini tavsiye edersiniz bana ben 250-300ytl verebilcem sanırım gitara yeterli mi?
-
Eğer Gitara yeni başlıyorsan yukarıda yazılan tavsiyelerin hiçbirini dikkate alma.
senin işini rahatalıkla görebilecek 250-300 ytl ye alabileceğin gitarlar mevcut; Aria-Squaer-Sb dereams, vs benzeri markaları alabilirsin.