Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

sb heavy....

• stranger_sws • 21 Mart 2005 12:24 • #542176
    arkadaşlar gitarı öğrenmek için aldığım bir gitar... bu gitasr hakkında ne düşünüyorsunuz merak ettim....ekşi sözlükte tipi fender kadar karizmatik olmasına rağmen b.ktan bi gitar yazıyodu :)....
    bi de sb dreams le arasındaki farklea neler..sizin fikirleriniz nedir ? (acımadan eleştirin :D )
  • tom696 • 21 Mart 2005 12:42 • #542177
    ben dandik gitarlardan biri oldugunu biliyorum ama hiç çalmadım. ben bass gitar çal1yorum ama meraktan ucuz diye bir sb dreams ald1m arkadastan.bir gitar bu kadaar dandik olur yani. ama baslang1ç gitar1 olarak normal bir seçim. Birde bu tarz dandik gitarların uzak-dogu degil de türkiyede yapıldıgı söylenir hep.
  • Leviathan • 21 Mart 2005 13:04 • #542178
    ben de mavi bir sb heavy var, üzerinde dimarzio humbecker ve bir ibanez single ı var; genelde yurdumun gitardan süper anlayan insanları "böyle gitar mı olur v.s." deyip de sonra çıkan tonları duyunca apışıp kalıyor bir çoğu, isteyenlere gitarın tonlarını yollayabilirim
    [email protected]
  • bimilyon1 • 21 Mart 2005 16:38 • #542179
    Sb dreams = Serter BAĞCAN Dreams açılımı budur.
    Dandiktir. uzak doğuda yapılıyor.
    Ama Türkiye de yapılan gitarlar herzaman da iyi olur çünkü fabrikasyon deyil el yapmı olurlar. Sbebide fabrikasyonolacak tatırım olmadığından. Ama olursa emin olun dünyanınenkötü gitarlarını biz yapıyor oluruz.
    Taktığın manyetiklerinuyum sağlaması olayına gelince tamamen bir şans olayıda olabilir, veya sana çok güzel geliyo da olabilir.
    bende bi gitarıma evolution takmıştım ve çok güzel ton çıkarmıştık. ama gitardaki enternasyon sorunları işi bozuyodu. Çünkü çok yaşlanmıştı ve düzeltilemiyodu.
    Hiç bir Sb dreams de düzgün bir enternasyon yoktur.
    Boşuna masraf yapıp uğraşma bence.
  • mislead • 10 Mayıs 2005 15:21 • #543133
    bende de sb. dreams vardı 2humbucker 1single 2002de aldım anca satabildim.fender !!!!!!!!strat başka gitar tanımam.ama param mexico ya yeticek galiba american çalmıştım ama mexico bilmiyorum ne kadar iyidir