Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Behriner Analog Pedalları

• souls_for_rent • 23 Mart 2005 09:43 • #542186
    İlanlarda şöyle bir şey gözüme takıldı. Belki ilginizi çeker.

nisan ayı itibari ile behringer analog pedallarını piyasaya sürüyor, iyi yanı tanıtım fiyatı (yurtdışı için) vergiler dahil 22 euro!! beğenmezsen at yani öyle bişey :) fiyatların türkiyeye nasıl yansıyacağı mechul :( almancı tanıdıkları olanlar durmasın bence 22 euro sakız parası :))

Behringer iyi bir marka bence. V-AMP'ını bilmeyen yoktur. hemen herkes de memnundur. bende de anfisi var oldukça memnunum. bu adamlar analog pedal yaparsa nasıl olur sizce. ve fiyat güzel gibi :))
  • Single_FACTOR • 23 Mart 2005 15:18 • #542187
    Pedal üretimi Behringerin kendi sanayisi değil. Fazla birşey beklememek lazım
  • otisss • 23 Mart 2005 16:42 • #542188
    bence behringer ses olayını aşmış bi firma adamlar sesi çok iyi işliyorlar. ben 3 yıldır behringer bx 300 kullanıyorum gitaristim ise blue devil gx 112 ikimizde çok memnunuz. gx 112lerde dahili vamp vardır yani behringerin kendi prosesörü!!! tonları mükemmel bi ürün. ancak kötü yanı 25 kiloluk aleti her programa amele gibi taşırdık :) şu an pedalların iyi olduğunu savunmuyorum ancak görmedende yermek yanlış, adamların referansı var:) ben şahsen almayı düşünüyorum dediğim gibi sakız parası beğenmezsen at yani :) eğer alırsam ilgili yorumu benden duyarsınız!! bu arada pedalları nette incelerseniz adamların pedal üzerine başka markaların koymaya üşendiği parametreleri affetmeden koyduğunu fark edersiniz, işte bu da behringer farkı!!!
  • Nem • 24 Mart 2005 09:04 • #542189
    Dijital işlerde iyi olduklarını düşünüyorum. V-Amp 2 ve Virtualizer kullandım, gayet güzel aletler. Fiyatları da çok iyi. Ama analog bir pedal yapmaya kalkarlarsa nasıl bir şey çıkar bilemiyorum, analog ile dijital tamamen farklı mecralar..
  • grupmulanbu • 25 Mart 2005 16:35 • #542194
    Arkadaşın ne dediğini duymadın herhalde 22 euro diyo harbidende çok ucuz beğenmezsen atma bence yarı fiyatına bile satsan kardır. Bence benim gibi maddi durumu iyi ama kötü olan gitaristlerin yarasına ilaç gibi gelecektir... Değil mi?