Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Cort Action Series Bass Başlangıç İçin İyimidir?

• Redall_Hoor • 2 Nisan 2005 20:40 • #542281
    Merhabalar 9 yıllık davul geçmişimden sonra bass gitara başlamaya karar verdim... Şuan bi gitar arıyorum ve sanırım buldum ama sorayım dedim.. Cort Action Series bi bass gitar

Şimdi sorularım olcak bikaç tane

1.Bu gitar başlangıç için iyimidir
    2.Bu gitarda ne tarz müzik sound u alabilirim Benim için Blues Jazz Funk önemlidir
    3.Bu gitar beni kaç yıl idare eder
    4.Ek olarak kendi şahsi yorumlarınızıda yazarsanız sevinirim...

İyi Müzik Hoş Müzik Güzel Kadın Hoş kadın Birde Hoşçakalın...
  • guadalahara • 3 Nisan 2005 00:37 • #542286
    1-başlangıç için iyi bi gitar.zaten cortlar genelde başlangıç gitarıdır.zaman geçtikçe tonlara yabancılığın gidince daha iysini isteyeceğin kesin.bi fender süper olur mesela :))
    2-bence blues jazz yapmak istiyorsan cortun jazz baslarından al.action alırsan manyetikleri değiştirip jazz manyetiği taktırman gerekir.
    3-bu gitar seni 3-4 yıl rahat idare eder.ama sen bu kadar zaman geçmeden değiştirisin (büyük bi ihtimalle)
    4-cortlar dediğim gibi başlangıç için iyi gita<rlar.benim bi arkadaşım 4 yıldır çalıyo ve hala ilk gitarı cort actionu kullanıyo.ama aldığın zaman sıfır bile olsa bi elden geçir.sap,klavye ve enternasyon ayarlarını yaptır.cortlarda sap konusunda önemli sorunlar olduğunu duydum.ama halledilmeyecek şeyler değil.birde fiyat-kalite oranında gayet iyi.yani bu paraya paraya alabileceğin en iyi gitar diyebilirim.bence washburnden bile daha iyi.ama bu benim yorumum tabi.
    yardımcı olabildiğim kadar olmaya çalıştım.hatalarım varsa düzeltilsin ki bende öğreniyim.

eyvallah...
  • sdqantaris • 4 Nisan 2005 04:22 • #542304
    sap,klavye ve enternasyon ayarlarını yaptır.

Entonasyon. =) Hafif bir el kayması sanırım.

Cort başlangıç için iyidir. Hatta üst modellerini almaktan da çekinmeyin. Artisan serisi iyi bir hayli. Eski Curbowlar da fena değildi. Cort hızlı ilerleyen bir marka.

Saygı, sevgi.

Onur
  • Custombass • 4 Nisan 2005 23:32 • #542322
    Başlangıç için her bass iyidir..
  • trapp1sten • 5 Nisan 2005 18:00 • #542327
    Bence Bass Collection bulabilirsen al derim. gerçi üretimden kalktı şimdi godlike diye üretiliyorlar ama her ton alınabiliyo
    bende sb320 modeli var. Ayrıca görünüşüde gayet tatlı.

Cort lara gelince Ben ilk çıktığı zamanlarda denemiştim bencede washburn lerden iyi hatta bazı yamahalarla bile çekişir ama ibanez fender tayfasının yanından geçemez. eğer jazz ve funk çalacaksan (benim gibi) fender ,warwick ya da bass collection al derim