Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

çello

• drive in to my • 6 Nisan 2005 20:38 • #542340
    ben çello çalmak istiyorum. fakat pek bir bilgim yok. sesi beni çok etkiledi. bana bilgi verebilicek biri varsa mutlu olurum. fiyatları, dersler? ve nerede bulabilirim kaliteli bi çello.
  • ibanetze • 7 Nisan 2005 20:12 • #542358
    çok pahalılar ve bildiim kadarıyla önce keman öğreniyosun pera müziğe bak istiklaldeki
    orda hevesini kaçırıcak bi sürü şey duyabilirsin çellolar hakkında
    başta fiyat olmak üzere...
  • ZoyaH • 7 Nisan 2005 21:02 • #542359
    pahalı olduğu doğru ama önce keman öğrenmene gerek yok...
  • frances_bean • 25 Nisan 2005 17:44 • #542694
    önce keman öğrenmesi gerekmiyo..ikisi de birbirinden çok farklı enstrumanlar .ayrıca arkadaşada konservatuardan bi hoca bulmasını tavsiye ederim..kolay gelsin zor iş valla...fiyatlar da biraz pahalıdır...
  • klavyeci • 27 Nisan 2005 17:14 • #542725
    3000euro dan başlıyo sıfırlar.
  • craSSa • 28 Nisan 2005 19:58 • #542762
    Biraz burjuva bir çalgı piyano gibi. Çok uçuk fiyatları. Ona verdiğin parayla kapkara bir Jackson Warrior'a ne dersin ;) Ama tabi sen bilirsin. Sonuçta Apocalyptica harikalar yaratıyor bu zımbırtılarla değil mi?
  • violoncellist • 28 Nisan 2005 20:01 • #542763
    arkadaşlar sakin olun ben çello çalıyorum :)) öncelikle viyolonsel çalmak için keman falan öğrenmeye gerek yok. kim attıysa iyi atmış (!) :) iyi bi çello istiyosan türkiyede bulman çok zor ama bence nasıl olsa yeni başlıyosun iyi bi çelloya gerek yok. orta kaliteli fabrika yapımı bi tane alman senin için daha uygun olabilir. fabrikasyon çelloların fiyatları 300 euro 600 euro arasında bişeler... ayrıca hiç kullanılmamış bi çello almanı da tavsiye etmem çünkü henüz enstrumanın tahtası kurumamış olur ve ses doğru düzgün çıkmaz... eğitim için de müzik kurslarına falan değil de konservatuarlara ya da üniversitelerin müzik bölümlerine sorman senin için çok daha iyi... daha ayrıntılı bilgi edinmek istersen yardımcı olabilirim :) saygılar :)
  • düşyılmaz • 28 Nisan 2005 20:02 • #542764
    hehe
    zmıbırtı
    :).

dün kızılayda sokakta, bir çello, bir dümbelek vari karmaşık bişi, bir dene vardı, hah akordiyorn

çello tekerlekliydi yau :)
    kontrbass olarak kullanıyordu adam..
    pahalı aletler evet, ben elktro gitarımı aldıgımda bir kızla tanışmıştım, o zaman 3.5milyardan başlıyor demişti,
    kimbilir ne haldedir şimdi

demeye kalmadı ki ahada bir çellocu geldi.
    sömür şimdi valla
    sor soruştur ögren :)
  • ibanetze • 28 Nisan 2005 20:26 • #542765
    ya ban de nerden duydumsa öyle aklımda kalmış işte
  • violoncellist • 28 Nisan 2005 21:40 • #542766
    herşey iyi hoş da çelloya merak salan arkadaş yok ortalıkta :)