-
beyler heavy metal,hard rock çalıyorum hziranda bir grup kurucaz ben ritm gitarist-vocal olacam kısacası gitar alıcam elektro toplam 600 dolarım var. 175 dollara güzel bir amfi buldum sayılır.(üstüne falan kayıt yapıor) yani bana 400 dolara önerebileceğiniz bir gitar var mı yada 600 dolara hem gitar hem amfi önerrin ben aria-mac 50 almayı düşünüyorum ama siz ne öneriyrsunuz teşkürler byes!!!
-
humbuckerli bi mexico strat isini gorur her tarzi da yaparsin..
-
gitar
Ben sana ESP veya Jackson'dan yana tercihini kullan derim. Gerçekten her zaman için en iyi gitarlar jackson'dır. Tamam ama bunlar çok pahalı diyeceksin. Doğrudur. Çünkü unutma kaliteli mal her zaman biraz da olsa pahalıdır. Bir kere alırsın tam alırsın yani. Neyse Jackson'ında ucuz modelleri var ve 2. el olanlarıda var. Eğer istanbul'da oturuyorsan Laylaylom music shop'a (Tünel-Taksim) git, bak.. Orada salih var. Soner gönderdi de. Yardımcı olacaktır. Ama bir diğer gitar olarak da Fender'i (Mexico strat)önerebilirim. manyetikleri değiştirip (para yaptığın zaman) Seymour Duncan manyetik taktırdığında çok iyi sonuç alırsın.. Sakın ama sakın Cort, SB dreams, excalibur, scorpion gibi ne idüğü belirsiz anlamsız gitarlardan alama. paran yanar. Sende sinir olursun.. Evet ucuzdur bunlar ama iğrençtirler. Ağaç yok bir kere.. Sunta var.. Neyse. Başarılar dilerim.
-
gitar
Cort'u saydığın diğer markaların içine dahil etmek bence biraz haksızlık olur, güzel gitarları var çünkü.
-
Cort
Dostum Cort gitara b*k atma! sonuçta cort kaç senelik gitar markasıdır tek başına!çok şahane gitarları da var! öle olmasa Senkop distrubitor olmasdı!hade ii geceler!
-
gitar
yaw istanbuldan alacam ama şu an maximum: 450 dolar alabileceğim en iyi gitarı söylersen sevinirim fiyatıyla sağol byes sağol yaredımların için
-
Jackson akustik (clean) tonları sıfır olan bir gitardır tam trash gitarları üretir Jackson firması baka da hiçbirşey çalamazsın. Çok kötü ve kötü olduğu kdar pahalıdırlar.
Fender Hardrock için ideal sayılabilir. Heavy metal için bilemem (jackson olur ona).
Ama bence bir Gibson alabilsen bu çok iyi olur.
Jackson alırsan iyi bir distortion efekti bulamadığın yerde veya clean tonda çalman gereken bir yerde ağlanıcak hale gelirsin çünkü Cümbüş marka Türk elektrogitarı bile clean toneda Jacksona 10 basar.
-
bence ikinci el bir epiphone les paul al araştır ben taksimde görmüştüm. ilgini çekerse modifiyeli cir cort satıyorum 270 dolar