-
Hem sevincimi paylaşmak hemde fikir almak için konu açtım.Evet sonunda yer buldum ve powerbeat almaya karar verdim.Uygun fiyatından dolayı ancak ona yetiyor paramız.Görenleriniz varsa malum zilleri çoook kötü.Soracağım mevzuda bu zillerin fiyatları nedir?1 hihat,crash ve de ride..şimdiden teşekkürler..
-
masterworks ziller var, türk el yapımı, ucuzda .. ne kadar bilmiyorum fiyatları, fakat pek pahalı değil, onların satıldığı bir dükkan var tünelde, adını unuttum şimdi.. minik bir yer, vitrinde masterworks ziller var, ben onlardan al derim.. onlardan başka istanbul agop alabilirsin, bence en iyisi. istanbul agop un distibütör kıvılcım müzik..
-
dostum,tünelde ufak bi dükkanda satılı masterworks.zaten sadece orda var sanırım.2 ay önce fln sordum.takımı yani senin istediklerin 150$ dı.ben derim ki kas kendini agop serisi al.çünkü alıcağın zillerden bi süre sonra sende nefret ediceksin.ve paran yalan olacak:)
-
Katılıyorum ordaki bayan baya yardımcı oluyo... :)
hatta 18 ay vade bile yapmaya kalkmştı bana (tüm davul için yaklaşık 900$+kdv (ziller dahil) ayda 88$ gibi bişey demişti yanlış hatırlamıyorsam... )
ama davul o kadar etmezdi...
-
Bi davul için en önemli şey onun tınısıdır.Onun için ziller çok önemlidir.Hatta davul deyince direk zil konusu açılır.Zillerde fiyatı uygun olan zil olarak turkısh iyidir.Agop süperdir.Sabian Harika; zildjian tartışmasız 1 numaradır. Ama sana şimdilik turkısh yada agop almanı öneririm.Ya aslında 2. el falan da araştır. Ne bilim belki ucuza iyi ziller bulabilirsin.