-
ya behringer amfiler nası sizce.. görüşlerinizi bi aliim dedim...
özellikle de gx 22 hakkında...
-
iyi.....
özellikle behringerlerin overdriveları gayet iyi... bir de üzerinde gayet iyi bir tuner var bazılarının.... çok memnun kalırsın....
-
tabi gx22 die bi amfisi yok behringer in bildiğime göre... ben gx 212 demek istemiştim ama işte klavyenin azizliği...
herneyse :))
-
Ben de model bazlı söylememiştim keza :)
-
silvermage dışında (bu sefer doğru yazdım grubun ismini/senin nickini sanırım) gitaristler bir şey demediğine göre ben atlayayım.
G2x12 bildiğim kadarıyla behringerin çoğu modeli gibi tutulmuş bir gitare anfisinin benzeri. Her şeyden önce 2x12 kabin hoş bir özellik. Ama uyarmalıyım bu efektleri adam gibi kullanambilmek zaman gerektiriyor. Biz prova yaptığımız stüdyodaki behringerden iyi ton almayı başaramadık. Bir süre efekt almak için paran olmayacaksa ve efektler sana gerekiyorsa. 60 wattta senin için yeterliyse düşünülebilir elbette. Ben yine de daha iyisi için para biriktirir, tonundan hoşnut olacağım daha bildik bir markanın anfisine yatırırdım paramı. (marshall, fender (fenderin bazı modelleri), veya daha az yaygın ama kaliteli amerikan anfileri gibi) Bir basçı olarak efektlerle aram hoş olmadığından olsa gerek.
-
Selam,
Bu sefer doğru yazmışsın teşekkür ederim :)
Kadıköy TNT müzik (Reks sinemasından aşağı, ilk dörtyolda solda) de bir behringer (modelini bilmiyorum) var. Orada deneyebilirsin aslında...
-
2x12 120watt lık bir amfi ve bu amfinin satıldığı fiyata daha güçlüsünü bulmak sanırım mümkün değil. ben gx112 kullanıyorum ve oldukça memnunum (2 amfi de aynı yapıda.. tek fark ikinci bir 12" hoparlör)
hızlı kanal geçişleri bu amfilerin tek eksiği denebilir. üzerindeki efektler çok pratik kullanılamasa da tatminkar olduğunu söyleyebilirim. clean tonlarının ise ciddi anlamda başarılı olduğunu söyledikten sonra da yazımı sonlandırırım
-
bende var cok memnunum bide icine iki tane tiz taktım bir mılyonculardan aldıgım guzelses veriyor gitar calmadıgım zamanlar muzık dınlıyorum ondan
-
aldım bea! fena diilmiş yani... yalnız senin de dediğin gibi kanal geçişlerinde sorun yaşıyorum... geç geçiyo yaa... ama yalnızca farklı kanallarda farklı efektler ayarlı iken... Örn: clean kanalında efekt 48 e ayarlı iken-illa ki efektin açık olması gerekmez- overdrive da da 48 de ise sorun yok...
-
ses kalitesi açısından iyi-bass anfileri