-
benim elimde bir çok ünlünün posteri,yapıştırması,röpörtajları var bunları avril lavigne ile değişirim.
-
burda kimse avril pazarlamıyor. İstersen konuyu kendisiyle görüş. Gerçi onun da poster, yapıştırma ve görüşmelere tav olacağını sanmıyorum. :P
-
Bekçi yetiiiiş! Buraya da virüs girdiiiii!!!
-
bende bi tane varbu yaratik avrilin posteri al yoksa yirticam ben sana bedavaya veririm karinin yüzünü görmek istemiyorum kusucam...
-
rock the nations cd si için aldığım dergi bana avril posteri vermiş istersen gönderim bana lazım değillll
-
Bana Hepsini Ver Karşılığnında Avril ' Döveyim
Hakkaten ya bekçi nerelerdesin sen yaa virüs diil bunlar bunlar.... IIM Bunlar KRO.. Mesela Ben Ortaokuldayken Doğulu Kro Zenginler parayla çocuklarını bizim okula gönderirlerdi Öğretmen müzik dersinde en sevdiğiniz şarkıcıyı söylermisiniz Dedi Kızlardan Biri De JENNİFFFFERRRRRRR LLLLLLLOPPPPPEZZZZZZZZZ Dedi Bi Saat Gülmüştüm Bu da ;Onun Gibi Bişey Özenti Yani Büyüyünce Geçer ALIŞIRSIN..!! SEN BU SİTEYE TAKILMA YETER..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ünlülerin İsimleri ne Bendede Birkaç Poster Var ?
-
yaa swen bana system of a down la ilgili birşeyler bulabilirsen bende sana avrill bulurum...elimde yok ama bulacağım bikaç yaratık arkadaşım var...eğer varsa göndertebilirimmm
-
slash posteri arıyommmm
arkadaşlar slahs ın posterini arıyorum nereden bulabilirim anadolu yakasındayım
-
slash posteri arıyommmm
bu altımdakinin yazısı silindi ya ben kıllandım şimdi