-
ya millet ben sıfır elektro gitar almak istiyorum şöyle keseye uygun 300$lık falan kaliteli gitarlar tavsiye edebilirmisiniz???
-
nasıl bir tarz için gitar arıyorsun ?
-
300 dolara sıfır gitar alıp tarz yaratamazsın...
-
tarzları müzisyenler değil de gitarlar yaratıyor yani. iyi bir müzisyenin elinde 1000 dolarlık aletler olması gerekmez. Brian Mayin ilk gitarını portakal kasasından yaptığını hatırlatırım.
-
tarzımı söylemedim.
daha çok solo atmak için kullanmak istiyorum..
-
hmm bence fender squier alirsan memnun kalirsin solo konusunda
-
fender squier uygun fiyatlı ama çok düşük kalite bir gitar. 100 dolar bile etmez onun maliyeti, pickguard'ı gıcırdar, sapı gıcırdar, tremolosu kopar, akor tutmaz. Cort X serisinden herhangi biri (X6 ve yukarısı floyd rose'lu ki bu bence hiç de iyi değil anında tel kopar, koptumu takamazsın o yüzden giriş düzeyi full action II tremololu X2 yeter de artar bile, zaten single coiller de cızırtıdan başka bişey sağlamıyor iyi gitarlarda) ha ama 500 dolara kadar çıkarım diyorsan şöyle 2. el ESP bulabilirsen al.
-
cort x6 cift humbacker li bir gitardi yanlis hatirlamiyorsam ve humbacker i single coil oalrak kullamaya olanak taniyan teknolojide mevcut degildi gitarda ama ozellikleri fena degil. ama arkadas ritmden cok solo icin istiyor, 300 dolara washburn lerin humbacker single single gitarlarindan birini alabilirsin memnun kalirsin.
-
Sen hayatında Hiç standart seri Stratocaser çaldın mı.. http://arthemis416.sitemynet.com/Resimler/id2.htm su resimlere bak bakalım bi tremolosuna sapına. Hemen beş para etmez deme her markanın kötü modelleri olduğu gibi squier inda var. Sen ya bullet strat çaldın ya da affinity strat. Benim elimde 20.yil serisi stratocaster var meksika fenderle kapışırım yani tam bi solo gitarı aksini iddia eden varsa konuşşsun.
-
Bende senin ki gibi bir gitar arıyordum. Ama Cort X6 almaya karar verdim. X2 ile arasında 100$ var fakat X6 nın ortadaki 5. manyetiği bence çok önemli. Ben X6 yı tavsiye ederim. Sadece işini görmekle kalmaz aynı zamanda beklentilerini fazlasıyla karşılayabilir.