-
ben gitarımı degistircem de zuhal müzikte korea malı bi ibanez var modelini bilmiyorum fiyatı 330 euro.Birde internetten cortu arastırdım biraz x-6 veya x-9 u düsündüm.Ya da 2. el bi epiphone les paul ya da sg bulursam bu fiyatlara hangisini almalıyım??Simdiden herkese tesekkur ederim...
-
Ibanezin modeline bağlı
-
ibanez'in kore malından korkacaksın ama kore malı bile cort'tan daha iyi olabilir.Ancak kazık da yiyebilirsin.İkisini de dene bence tünelde illa ki vardır bunlar.Aradığın özelliklere en yakın olanını al ama rahatlığa da cok dikkat etmelisin.yani sapın kalınlığından tut gövde ergonomisine vs. vs.
-
gsx idi yanılmıyorsam
-
Ibanez'in dediğin modeli ise eğer ben de tam olarak hatırlayamıyorum ama stüdyolarda genelde göz boyamak için konulu bence Cort'un çöpü bile işe yarar. (sakın ben de Cort olduğunu düşünmeyin yok ama X-11 Amerikan alıcam.) Size bol müzikli günler
-
ibanez al ikiside ortalama aynı kalitede bence tabi yinede bi eline alıp sesini duymalısın
-
ama ibanez olsun camurdan olsun felsefesi bence yanlış ama bir ibanez her tür müziğe gider.cort da düşük fiyatından beklenmeyecek performans verbilen bir gitardır.bence tünelde onları bulursun gidip denelisin ve calmak istediğin şeye göre karar vermelisin.
-
o ibanezi gördüm denedim kokladım hocamda test etti
iyi değil bence.ben bi cort x2 kullanıcısıyım x6 hiç calmadım ama cort kötü gitar değildir bence ibanezi almak mantıksız tabi senin zuhal müzikte beyendiini :)
-
ilk olarak ibanez alcaksan kıvılcıma da uğraman gerek zuhal aynı gitarı ciddi bi fiyat fazlaya satıyo.
ikinci olarak ibanezin kore leri diğer markalar kadar farklı değil orjinalinden onlar malzemeden çalmıyo sadece ucuz işgücünden faydalanıyo koredeki zaten aynı modelin kore ve japonu arasında diğerleri gibi dağlar kadar fark yok 200 dolar filan max.
üçüncü olarak ibanezin modeli tam bilmediim için yorum yapamııcam ama yinede ibanez derim:)
-
biraz düşündüm ve bence x6 almalısın. korede yapılan ve genelde fiyatları 1000 doların altında olan çoğu ibanez fasondur. mesela 600 dolar civarı rg serisi bir ibanez yerine cort x11 çok daha uygun bir seçenektir.