-
çin çok rahat göçer, kore belki ondan da çabuk mefta olur. Meksikanın hastasıyım, standart amreikana tercih ederim. Amerikan olması ayrı ama çin gibi kore gibi dandik değildir başınıza iş açmaz, masraf açmaz.
-
Bu arada yazılan cevapları yeni okudum, o paraya jackson alırsın kısımlarına çok güldüm. Ayıptır ya ayrıca biri o paraya amerikan al demiş, nereye alıyosun 550 dolara amreikan? en ikinci eli800 dolar.
Yapmayın etmeyin insaf.
-
Abi mesajın yazıldığı zamana bakın!
Deepzeppelin ve fretless çok iyi tavsiyelerde bulunmuşsunuz ama biraz geç kalmışsınız be babalar!Adam çoktan diğerlerini dinleyip almıştır bişeyler :) .Türk milletinin huyudur bu markacılık.Gitar işi her noktada fabrikasyon değil ki aynı hissi alasın.Elektro akustik dedin mi herkes Takamine deyi veriyor.Ama daha ucuz olup aynı performansı veren gitarlar var.Geç kalmış olmama rağmen benim sana tavsiyem, ikinci ellere kesinlikle bakma. İçinden şu soruyu sor: Bu adam bu gitarı neden satsın ki?Ya memnun değildir ya da parayı bulmuştur bayağı iyisini alıyodur.Ama bir insan memnun olduğu gitarını da kolay kolay satmaz haberin ola!
-
Ben de geçen gün kız arkadaşıma bir meksika fender aldım, bülbül gibi. Gerçi ben 400 tlye almıştım 550 dolar gerçekten fazla olabilir ama o fiyata iyi durumda bir amerikan alınamayacağı da bir gerçek. Zaten gitardan anlamayan bir adam gidip ucuz gitar alsın. Anlıyosa da ona şöyle yap böyle yap demeye ne gerek var? Gittim, çaldım, aldım. Bu kadar.
-
haklısın biraz geç oldu. ama bari bundan sonrakilere bişiler demiş oluruz ;)
-
ikinci eli 800 dolarmı bu sitede 1100 euro çekiyolar 800 dolara satan varsa hemen alabilirim valla
-
alınmaz tabi, mexico en boktandır. 300 dolar o gitarın fiyatı dostum.