Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Tremolo kolu:Var-Yok

• the_ibibic • 3 Ağustos 2004 15:38 • #559706
    arkaşlar tremolo kolunun olmasının veya olmamasının "yarar/zarar"larını birer birer tartısalım görüselim bilgi sahibi olalım :0)
  • aykuth • 3 Ağustos 2004 15:52 • #559707
    ben basımda tremolo kolu istemem.

elektrom varken de çok az kullanıyordum zaten. İyi bir sistem değilse sabit köprünün akortta ve sustainde ve tonda yaratabileceği avantajı tremolo koluna tercih ederim. Yeri doldurulmaz görmüyorum kısacası tremelo kolunu.
  • chriss • 3 Ağustos 2004 23:35 • #559710
    tremolo kolunun tek guzelligi slide gitar efekti verebilmek yoksa cokta gerekli degil hata ben blockladim benimkini
  • fibonacci • 4 Ağustos 2004 12:49 • #559714
    slide bar'ın verdiği ses ile tremolo kolunun verdiği ses aynı değil.
  • chriss • 5 Ağustos 2004 07:54 • #559719
    genel olarak gerceklestirilen sey ayni, tabi ki aynisi deil adi ustunde efekt.. bu nasi kullandigina da bagli benim bahsettigim tek yonlu tremolo hareketi ya da oldugunda kullandigim sekil oyle, dive bomb dan falan bahsetmiyorim ya da vai tarzindan, aslinda su video yu izlersen neden bahsettigimi daha iyi kavrarsin
    http://www.prosoundcommunications.com/english/video/scott_henderson/RC.html
  • blackened69 • 6 Ağustos 2004 10:21 • #559725
    çoğu gitarda akort kaçırmaktan başka bişeye yaramıyor, kullandığımda tellerdeki bütün o seslerin yer değiştirdiğini sanıyorum :P bence çok da güzel bişey değil... zaten tremololu köprülerin özellikle floyd rose'un sustaini kısalttığını herkes bilir... o yüzden gitar alıcak arkadaşlar ya çok sağlam tremololu bişey alsınlar ki iki de bir tune etmekle uğraşmasınlar, ya da tune-o-matic denen tremolosuz köprülü bi gitar alsınlar...