kızılayda çoğu yeri dolaştım cort x serisini satan bi yer bulamadım, hep başka markalar bi de yamaha var. O da çok pahalı..
Bildiğiniz güzel bi yer var mı_?_
Not: burda söylenmesi yasaksa Ö.M atın o da yasaksa
mailim: [email protected]
Arkadaşlar teşekkürler cevaplar için
cort x6 yi almaktan vazgeçtim, 2 gün önce washburn wr154 ü aldım..
Cort x6 bulmak isteyenler dediğiniz gibi gür müzikten bulabilirler orda var, bir de izmir caddesinde bir yer var ( adını tam hatırlayamadım şimdi ama kesin biliyosunuzdur kocabeyoğlunun yanındaki) o da getirtebiliyor..
Ben vazgeçtim çünkü bunlar endonezya yapımı olduğu için sapları bir süre atıyormuş..
mümkünse bacınoğlundan almamanız önerilir. Ayaküstü elli dolar fazla vermeniz gerekebilir.
cortlar hakkındaki dedikoduların gerçekliğine henüz ikna olmadım ben. Sadece action bassın bir sap ayarı sorunu olmuş ratamahatta ve bir başka kişiden daha duydum.
Arkadaşım armada en alt katta seymour lu bi cort var gerçi 6. perde arızalı ama yine bi ara geçerken uğra istersen.Bir de bana bi arkadaş bilgi verebilir mi.
Ben harper ve jimi posterlerini nereden bulabilirim?
Detay Müzik'te bir kaç tane Cort vardı Volkan Abi'de. Biri Viva Gold 2 idi ki onu ben aldım. Bir tane de X6 vardı ama hala orada mı bilemiyorum. Bi sor sen yine de. Bu arada Bestekar Sokak'tan taşındı Detay (haberin yoksa). Yeni yeri Esat Dörtyol'da... Oralarda bulursun bakınırsan.