-
selam millet benim 700 milyon patam var gidip x-11 mi yoksa ibanez falan mi alayım???
-
ibanez her türlü
-
allah belasini versin cort'un da x'in de yeter be ne cortmus hergun hergun forumun tadi tuzu kalmadi valla 1000 kere ayni basliklar, cort iste alirsin 2 sene gecmez satarsin bole bi gitar cort, gitar alicaklara tavsiyem koyun cebinize parayi butun dukkanlari dolasin o fiyatlardaki butun gitarlari deneyin 1 hafta iki hafta dolasin notlar tutun iyicene arastirin cort mort hep pazarlama taktikleri, begendiginiz gitarlarin imkaniniz varsa fotosunu cekin gidin harmony centralin forumuna koyun sorun falan filan, x-6 da x-9 da 11 de yerin dibine girsin, off rahatladim valla nedir abi benim bile ruyalarima giricek artik cort x-files...
-
X-11 fiyatına daha iyi alınabilecek gitarlar var, iyice araştır sen.X-6ya kadar tamam cort, fiyat/yarar oranı çok iyi ama X11 pek öyle değil.X-custom da fiyatına göre çok iyi gitardır.Diğer ünlü markalar gibi gitarın adına para ödemezsin.Ben de 1000dolardan aşağı tüm ibanezler yerin dibine girsin, çıkamasın diyorum ki adına kanıp o fason gitarları alanlar kazıklanmasın...
-
cort u tavsiye etmem elinde patlamasın
-
git fender al rahatla
-
bu kadar açık konuşulmazki .)
-
x-6 kullanıyorum. bu paraya daha iyisi olmaz. varsa da benim gibi talihsizi bulmaz
-
Kesinlikle katılıyorum kardeşime, cort gitar kadar işe yaramaz gitar
görmedim hayatımda(cort zedeyim canım yandı.)Zaten en yüksek modeliyle
en düşük modeli arasında 100$ fiyat farkı var. Bu arada kort demeyin
aynen yazılışıyla cort deyin çünkü alınca direkt giriyo adamın gözüne cort diye.