-
sound blaster live value 5+1 bilgisyarda kayıt için yeterlimidir?
ayrıca everes 2+1 hakkında bilgisi olan varmı..nasıl bir kolondur.
-
Ne kullanacağına ve sistemine bağlı aslında eğer Squencer olarak reason vs..kullanıyorsan effecktler bilgisayarı aşırı zorlar,waw edit olarak cubase yerine Cakewalk kullanmanı tavsiye ederim bu kartla sistemini zorlamadan ve daha az latency kaybı ile Abarmadan kullanabilirsin.
-
fl studio kullanıyorum...
-
yeni bir bilgisayar ve 98 veya me ile cubase-reson o kartla güzel çalışıyor
-
bilgisayar yeni..ayrıca xp.p2,4 ramde 256...
şoyle bir sorun var..şarkının altyapısını hazırladım..bilgisayarda süper çalıyor..cd ye çektim vcd de polifonik melodi gibi çalıyor :)
bilgisayarda süper çalması benim kololnları iyiliğinden mi ..vcd de kötü çalması ses kartınlamı alakalı???
-
yetmez bende audigy2 zs var sırf bilgisayarla müzik için aldım midi konusunda hayal kırıklığına uğradım ama 24bit 96khz gerçekten fark ediyoo birde bilgisayarın bilgisayarla müzik için biraz yetersiz gibi
-
neden.. 256 ram yerine 512 şartmı..veya p2,4 yeterli değilmi..eğer ram için soylüyosam o halledilir.fakat işlemci icinse zor..ses kartıda bilgisayra midi kalvye bağlayınca nasıl ğperformans verir.
-
eğer yapay enstrumalar kulandığında cubase instrument Fruity Loops instrument) yani polifonik enstrumalarda, çok kanallı muziklerde birkaç kanal aynı anda çaldığında işlemci afllıyo sekmeler oluyoo p4 2.4 yeterli gibi klavye konusuna gelince birebir performans alırsın eğer midi uyumlu klavyen iyi ise zaten çoğu insan bilgisayarla müziği bu şekilde yapar ben hariç:(
-
bende hariç.
-
Her ne kullan1rsan kullan bilgisayar1na zarar veriyor, ses kart1n1 harap ediyor bu konuda baya 1srarl1y1m çünkü bunu bana söyleyen 25 y1ll1k tonmaister... Gitar için bilgisayar uygun degildir !!!