-
Hani hesaplayınca baya bi fark var. Burada bekle ki 1-2 ay sonra ardığın birçok cihaz gelsin. Üstelik çok daha pahalı. Hani hiç alışveriş yapan varsa şu music123 sitesinden bi görüşelim. Algısı vergisi falan ekstradan masrafı var mı nedir ne değildir...
-
kesinlikle katılıyorum. varsa bilen biri gelsin açıklasın allah rızası için.çocuumu keserim yoksa...
-
Fiyatlar harika, çaresiz kalırsam ordan almayı planlıyorum yeni gitarı(ki büyük ihtimalle kalıcam). Güvenilir bir siteyse ,alış-veriş eden varsa bi görüş bildirsin, hemen alıyım ordan.
-
evet ya bencede ordan almak mantıklı ama ya gümrükte takılırsa gitar??
-
music123 türkiyeye göndermiyor diye biliyorum, göndersede mutlaka takılacaktır gümrüğe. size tavsiye, turkrock.com alım satım forumunda bi eleman var abd de öğrenci,kendisi bir müzik dükkanında çalışıyo orda, istediğiniz gitarı tr ye yolluyo, hemde gift olaraktan, yani gümrük masrafı olmuyo. eleman ın nick celaphais di sanırım
-bu türkçenin içine etme olayınıda anlayamadım, g yerine q kullanmalar, ş yerine sh kullanmalar felan, ıyyk!
saygılar
-
MUSİC 123 sitesi birkaç marka hariç türkiyey yollamıyor zaten o markalarıda hayatımda hiç duymadım sakin gibson esp ibanez mibanez gibi şeyleri yollayacacığını düşünmeyin listenin başında onlar var zten :o)
-
Ben alıcaktım oradan gitar sonra vazgeçtim. Gümrük vergisi ortalama olarak bir gitara 100 dolar biniyor. Parayı western union la yolluyorsunuz ve gitar ptt ile geliyor:) Dikkat ptt ile kargo ile değil artık o gitara gelirken ne olur siz düşünün zaten Türkiye de satılan gitarlarda gümrük binince aynı fiyata geliyor. Ucuz almak istiyorsanız Amerikada bir tanıdığınız falan varsa ya da güvenilir birileri ona yollatırın. Başka türlü ucuza getirtemezsiniz. Ben İspanyadan bir klasik gitar getirttim. Tek kelimeyle mükemmel sesi var. Yani demek istediğim Yurt dışında çok kalite gitarlar var. Bizlere gelenler biraz daha yan sanayi yapımı gibi sanki
-
Arkadaşım ordan boss gt6 getirti piyasa fiyatının çok altına hemde.. kullandığı yöntemse bir tanıdığı (sanırım yeğeni) amerika ziyaretine gidiyo ve oradan bir adrese sipariş veriyo. Alet o adrese geliyo ve yeğeni de aletle türkiye ye dönüyo. Bildiğim denenmiş en iyi yöntem bu. Para yollayayım gelsin olayı çok riskli, varsa tanıdığınız direkt söyleyin getirebiliyorsa getirsin. gümrükte sorun çıkmıyomuş ama ağırlık sınırı varmış galiba ben bir daha danışıcam onu...
-
-
ben vakti zamanında (iki sene önce) zoom 606 ısmarlamıştım music123.com'dan. 70 dolardı fiyatı, bir de kargo bindi üzerine 103 dolar oldu. ve hiçbir sorunlar karşılaşmadan kapıma kadar geldi siparişten 3(üç) gün sonra.
daha sonra da gitar alma mevzuu aklıma takılınca yine aynı site geldi aklıma. tam siparişi vereceğim siteden, bir de ups ile görüşeyim dedim. karşı taraftaki adam bana 100 dolar altındaki ürünlerin gümrüğe takılmadan geçebildiğini, ancak bu fiyatın üstündekilerin gümrük vergisine dahil olduunu söylemişti. öyleydi işte...