-
Şu anda elimde Kore Ibanez S470 var ve upgrade etmek istiyorum fiyat sınırım 250-300$ civarı ne önerirsiniz (mümkünse maliyeti ile birlikte)
-
gitar dehaları yardım edin arkadaşa.
-
önce o gitarı sat, bi strat al :)
-
hayır ben gitarı satmak istemiyorum yapabileceğim ne gibi upgradeler olabilir onları soruyorum strat almayı bende biliyorum
-
naberlan dallama:)
olm forumları cevaplıyodum seninkini gördüm(forumunu).bence hiç değiştirme ibanezin orjinalliğini piç etme:)birde forum yazarken daha geniş bilgi ver olm böyle kimse bişey anlamıyo(en azından ben)daha fazla bilgi verirsen senin için daha hayırlı olur.
adra
-
upgrade diyordun sanırım
gitarın ağacı iyiyse yani amfiye bağlı değilken utanmasa akustik gitar gibi sesi çıkıyorsa Seymour Duncan veya Dimarzio manyetik tak. Metalciysen Dimarzio daha çok yakışır hem daha ucuzdur. Pahalı gelirse de en çok kullandığın manyetikten başla tek tek değiştir. Ama amfiye bağlı değilken sesi dediğim gibi çıkmıyorsa hiç uğraşma, iyi manyetikler ağacın gerçek tonunu çıkardığından daha kötü bile olabilir.
-
oğlum senin anlayışın kıt sen ondan anlayamıyorsun forumları anlayan anlıyor (bkz Alassai Thriller ve diğer arkadaşlar) problem sende yani hem sen elinin hamuru ile karışma forumlara bassçıysan bassçılığını bil!!
-
gitarı upgrade edeceksen motorundan başla turbo ve 100 hp'lik nos kiti,koni helezon yay,brembo fren,remus son susturucu,veilside ver3 body kit,2X JL subwoofer,audison amfi,chip tuning,AEM air intake kit
-
Bence bahsettiğin fiyata kendi zevkini daha çok desteklicek,seni daha çok tatmin edicek manyetikler alabilirsin bence dimarzio'yu bi dene!Kolay gelsin
-
Sağol ama sadece dio marzio değilde fiyatı ile birlikte model de belirtebilirseniz çok sevinirim