-
arakadaşlar elimde 600 dolarım var ve ilk elektromu alacağım,hard/heavy çalmak istiyorum bana gitar,amfi ve pedal önerisi yapabilirmisiniz(daha iyi bir gitar alabilecekse pedal olmayabilir)
-
ikinci el jackson ps4 veya ibanez rg serisi rg470 rg570 falan.
bir de pod veya v-amp2 gibi bir processor alırsın istediğin tarz müziği yaparsın
-
yagiz ya.. ayni sorunsal bende de var. 500-600$lik bir butceyle bir gitar bir elektroyu aradan cikarmam lazim.. benim de ilk elektrom olacak. 5-6 senedir emektar eakustigimle elekromsu sololar ve powerlar atmak iskenceye donusuyor. 70lerden devam etmeyi dusunuyorum. pink, zeppelin, purple falan.. bayadir da bilgi toplama sureci icindeyim. oncelikle "0" olsun diyorum. gordugum kadariyla cortx6 ya da washburn154 arasinda bi secim yapmam gerekiyor. yine de tavsiyelerinize ihtiyacim var.. sagolun simdiden.
-
les paul ama hangi markanın bilemem tabii gibson alamazsın bu parayla............
-
600 dolara baba bi ESP alıp ilerde paran olunca da kafana göre amfi alırsın. ne de olsa evde amfinin sesini açamayacaksın, stüdyoya gidince de şanın yürür. ESP leri Istanbulda Pera Muzik, İzmirde de Trigon satıyor.
-
ama ben zonguldakta oturuyorum