-
İzmir'de En ucuz özellikle marshall anfiyi nerden alabilriz ?
-
Hırsızdan :)
-
valla ucuz ve güvenebileceğin bir yer var bence ne alırsam ordan alıyorum tüm bass larımı pedallarımı aksesuarlarımı ordan aldım satış sonrası hizmette çok iyi çankaya gazi bulvarı tigron müzik!!!
-
Trigon çeşit olarak falan iyidir ama geçen hafta Ankara'daydım İzmir'den ciddi daha ucuz. Çeşit de çok daha fazla. 30 w Marshal'lar sanırım 225 USD civarıydı.
-
YOK ABİCİM NAPÇAN SEN.
İZMİRİ BANA SOR :)
git karşıyakada gitarcı diye bir yer var, yanlış atırlamıyorsam onların anfileri elyapımı, adamlar kendiler takıp çıkartıyolardı.
bir marshall var bende 15watt mı öyle bişi,bir de o anfiden var,marshallı kullanmıyorum inanki.
-
Ben satıyım sana .Kendim yaptım full lambalı-kafa.Gerçi 5 watt ama işini görür,hele pedalla kullanırsan.Sesi cok açınca biraz noise oluyo ,clean tonlar harbi clean,distortion metale yakın(high gain), lead için pedala ihtiyacın olur yannız.Evde sonuna kadar açılmıyor sesi gerçekten cok ses veriyo.180 ytl'ye anlaşırız.
-
sesi çok açınca n'oluyor ?!
-
10-15 watt'lık, evde çalışmak için birşey arıyorsanız alsancak'ta onur işhanı var. orada bir adam amfi yapıyor. ondan da alabilirsiniz.
-
onur 1
onu 2
bu işlerin yeridir tam
-
düşyılmaz izmirdesin sende yanİ ;:o))