Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

CORT FUNK MACHINE

• witty • 1 Ocak 2006 20:30 • #562108
    Selam arkadaşlar
    öncelikle herkesin yeni yılı muhteşem geçsin
    benim sizlerden bir ricam olacak
    cort un funk machine signature ile funk machine 2 arasında özellik olarak herhangi
    bir fark var mı bileniniz var mı bunu? çünkü arasındaki fiyat farkı uçurum.
    sadece imza mı fiyat farkını yaratan bilmek istiyorum ona göre alacağım bu gitarı?
    ha bu arada başka gitar tavsiye edecek arkadaşlar önerilerinizi beklioyorum???
  • dazednconfused • 1 Ocak 2006 23:37 • #562114
    ağaçta bi kaç değişiklik var.onun dışında funk mode diye bi düğme var.ona basınca funk basçısı falan oluyo zannediyo insanlar.bi de signature olunca, o kadar fiyat farkediyo işte.
  • witty • 2 Ocak 2006 20:46 • #562118
    evet signature olan maple akçağaç diğeri basswood ıhlamur bi de signature artisan a serisi gibi necktru eder o kadar yani bence önerin var mı
  • dazednconfused • 5 Ocak 2006 18:29 • #562131
    fiyatları tam bilmiyorum ama cort diyosan illa, her ne kadar cortun bütün gitarları fiyat/performans olarak mantıklı da olsalar, curbow u daha bi öneririm.malzemesi ağaç değil belki ama sesi iç açıcı.tarzını da pek bilmiyorum gerçi ama cortun alınmayacak tek serisi bu funk machine serisidir.A serisi ve curbowları yeğelerim her türlü.