Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

tavsiyenize ihtiyacım var....

• sydic • 4 Ocak 2006 02:19 • #562128
    selam arkadaşlar...gerek okul gerekse özel nedenler dolayısıyla aktif müzik olayını uzunca bir süre bırakmaya karar verdim..elimde ibanez rg450bk limited edition gitar,boss gt6 processor, boss os2, ibanez cf7,bir d e n i o wah pedalı ve washburn amfi var..artık müzikal anlamda artık sadece evde zevk için takılacağım.amfiyi zaten elimden çıkaracağım,gitar duracak ve sorunum processor ya da analogları elimden çıkarma kararı aldım..sizce hangisini ve ne kadara elimden çıkarayım? aletler gerçekten temizdir..
  • kutay__ • 4 Ocak 2006 03:16 • #562129
    anfiyi ve processoru satma
    analog pedalları sat. anfi her zaman gitar calarken keyif veren bir olay. ama tabi cok iyi bi ses sistemin varsa anfi de düşünülebilir. yine de anfini satma derim.
  • sydic • 4 Ocak 2006 16:00 • #562130
    ya evet ben de analoglar hakkında öyle düşünüyorum yani satmayı..peki kaça satmam uygun olur ve aletler gerçekten çok temiz.amfi olayına gelince şuan için technics marka güzel bir kulaklığı bazen de bilgisayara bağlıyorum.zaten bu aletleri satıp bilgisayara bir ses kartı almayı düşünüyorum ki böylece daha iyi bir ses kalitesine ulaşabilirim..