-
Sevgili Bekçi ;
Sen bu konuda bir şeyler tutuyosundur...
Ben Garaj'a en çok katkısı olan elemanım..
Şarkı sözü, haber, yorum, forum, link felan bi hayli ekledim..
Artık beni ödüllendir en azından ayın üyesi felan seç...
Neyse kendine çok iyi bak bekçim hade kolay gele...
-
"Ayın üyesi" denen bir şey var mı ki seçsin? :)
Başka bir şey iste bence sen.
-
Bekçim bana da bir Fender gitar al :) 75 Model antika olsun lütfen, madem ki herkes bi şeyler istiyor ben de isterim :)
-
naber kanlımız?(medusa&chazy_chazzz)çok istiyosan biz yapalım.. sen zaten bizim sinirlerimizi oynatan en aktif ve yararlı elemansın.. sen bizim kalbimizin en aktif üyesisin...inşallah birgün garaşdakılerde senin farkına varır...
-
Medusa&chazy_chazzz okuyun bunu....
Yahu medusa, chazy siz şirketi kurmuşsunuz artık size en az 3 tane JackSparrow lazım, ben nasıl başa çıkıcam sizinle şimdi...
Zaten bi taneniz fazla geliyo bana...
Benim için çok değerlisiniz ikinizde. Siz sakın bu siteye uzun süre uğramamazlık felan etmeyin sonra ben kimile uğraşıcam yaff...
Bu arada grungy, şaçlarımı kimse benden alamaz....
değil mc donald's, burger king, pizza hut la beraber gelse genede kestirmem... :-))
-
ay canımaz kanlımız!!!
doğru söylüyoRSUN valla!!! keşke herkez bizi örnek alsa(kendimizi bi bok sanmaya başladık)yeri geldiğinde hem tartışmasını biliyoruz, hemda adam gibi muhabbet etmeyi.... İŞTE BUDUR YA!!!
-
niye savaşa hayır konusu birden kitlendi.. birden rahatsızlık mı doğdu.. ozaman ki prensiblerle şimdikilerde farklılıklar mı varmış acaba.. ortalığı karıştırmıyorum haşaa.. ama şu mesaj silme olayını bir masaya yatırsak.. bir yorum getiremiyorum.. neyse isyanımı dile getirdim sadece garaj.. telaşa gerek yok..
Bende Garaj'ın en aktif ve yararlı elemanı olmaya adayım....
-
Amma yaranmaya calıstınız valla. Garajın en aktif uyesi olsanız nolcak ki.Yazılarınız silinmeyecek, yorumlarınız 5 yıldız alıp parıl parıl parlayacmı. Ben hepinizi garajın en aktif uyesi seciyorum, bitmedi en guzel konu acan uye seciyorum,yine bitmedi en boş adamlar seciyorum.Bencede silinir bu.NEYSE MUCK
-
:):):):):)
bana hala gıcık mısın peki
-
Evet o zamana göre şimdi her şey oldukça farklı. O zamanlar yaklaşık 15-20 kişi vardı GRJ'da ve şimdiki kuralların nerdeyse hiçbiri yoktu. Hatta forumlarda hiç kural yoktu çünkü kurallara ihtiyaç yoktu. Ama zamanla ve kalabalıklaşmayla birlikte bazı kurallara ihtiyaç olduğu ortaya çıktı ve şimdi de bu haldeyiz işte. Umarım açıklayıcı bir yazı olmuştur.
Bu arada dip notuna da cevap vermek gerekirse; en aktif ve yararlı eleman olmaya gerek yok. Zaten yararlı olmak çok da göreceli bir kavram değil, neyin yarar neyin zarar getireceğini az çok hepimiz görebiliyoruz, iş gördüğümüzü hareketlerimize yansıtmamızda bitiyor biraz da..