-
bekçi benim kimse çakmadı lan. ne güzel ya herkesin arasına girdim. kimse anlamadı. hehehe. şaka şaka ben bekçi değilim. onun yerinde de olmak istemem zaten. benim reporterlığım bana yeter. beyoğluna gelirseniz ayaküstü röp yaparız. neyse metaligirl benim çılgın arkadaşım senden başka kimsenin aklına gelmezdi zaten bu fikir. demek bekçiyle samimisin he... anlıyalım yani heheh. karete bekçi olamaz. kurtarmıyo. konuşmasından anlardım. hehe.
-
ozaman sana patlayarak gülerim repo ama bende bekji deil im bi tek ktulu kaldı :)))
-
Menü'de sol tarafta sohbet yerine başka birşey yazıyorsa bilin ki chat odasındayım. Beni bekçi ya da çavuş nick'iyle orada bulabilirsiniz.
Ama artık bu uygulama kalktı haberiniz olsun.
-
:)
-
bu konuları görünce gülesim geliyo
bazende beraber neler yapmışız garaj elemanlarıyla vay be diyesim geliyo bazılarına güldük bazılarına küstük yine bir aradayız ölenlerle kalanlarla
-
Garajdaş yerine
GAR-DAŞ
daha mantılı..
hem espriside var...
Yaaa ne akıllıyım yaa :))))
Allah beni mükemmel bi varlık olarak yaratmış ve salmış aranıza...
Değerimi bilin... :)))
-
ya böyle bişey yapılsaydı çok komik olurdu metalgirl akrabalarını eve toplayıp bakın şuraları şurayı ben yaptım filan diye anlatırdı heralde muhahahahahha
:)
-
Arkadaşlar ne güzel bir muhabbet ya bu valla gözlerim doldu :) Beni de alın aranıza ya aranızda birde virtüöz olsun ha :)
-
o ne yaww
-
[150 kez okundu]chino
26 Temmuz 2004 Pazartesi / 14:36
ben hayatimda bu kadar uyuz bi kelime duymadim peh
Bu mesaja verilen cevapları oku
+ 1
bence chino bekçiydi