-
adamın biri şerefsiz ,ulaş abinin garajdaki üyeliğini ele geçirmiş nasıl yaptıysa çok sinirlendim yakalarsam onu ........bi de bana bu mesajı attı
Kimden : Mavinci Gün
Tarih : 16 Eylül 2004 / 01:49
Konu : Cevap:
--------------------------------------------------------------------------------
Ben ulaş değilim ama profilini ve grup sayfasını görünce çok şaşırıcak keşke nick ve mail şifreleri de garaj şifresi ile aynı olsaydı şifreyi de değiştiridim ama nasıl olsa yine üye olucak bu arada çok mesajı varmış 154 mesajın hepsini sildim sen ona benden selam söyle adım Volkan Doğan geçen yıl onların konserinde tatsız bi olay olmuştu işte o olay bendim yakında ulaşla yine görüşem
-
arkadaşlar adamı tanımam etmem ama size de tavsiye mail şifreleriniz falan farklı olsun ben de değiştirdim şifremi olan benim mesajlara oldu
-
ulaşcım sana yapılan bu terbiyesizliği kınıyorum..isim vermek istemiyorum ama beni tanıdığını ısrarla idda eden şahsiyet istersem garajdaki şifreni öğrenirim diye tehdit etmişti beni...bilemiyorum..iftira olmasın diye ismini vermedim ama sen biliyorsun..
geçmiş olsun kardeşim...
-
vay nemussuz bizde onla mailleşmiştik bi ara demek o imiş .nasıl ele geçirmiş ki abi şifreyi???????
-
???????????
-
Memento üstüne alınma olayı. Olayın sorumlusu çıktı ortaya Volkan Doğan adlı bi şahıs bana bu çirkin saldırıyı yapmıştır ona sadece acizliğinden dolayı acıyorum..
-
vay be... bi mavinci gün vard1... ulas can... çok dinlemek isterdim sark1lar1n1... off off...
-
karate mirc de sana yaptığım aklıma geldi yaa ah be ah :))
-
karete de hayırsız çıktı.
o hırtı görmeyince özlerdim ama kayıplara karıştı
demek özlenmiyoruzki aranıp sorulmuyoruz.
-