-
bekcı abıya nerden cıktı bu dejenere turkce olayı..?tamam güzel anladıkta,gecenlerde forumda hangı manyetık ıyıdır dıye sorayım dedım manyetık adını (hatta sımdıde yazıyorum yıne kabul etmıyor)yazdım...bır yazı cıktı..DEJENERE TURKCE OLMAZ..iyide bu dejenere turkce degılkı..zaten turkce degıl...nasıl yazssak bunu nedersın??
-
bu bizim yazdigimiz ufak bir programcik ve sizin de katkilarinizla gelistirilmeye muhtac. Genel kurallara ekler yapilmasi gerekiyor, bunlari bize bildirirseni hemen gerekli eklemeleri yapiyoruz.
Ornegin bahsettigin manyetik "di marzi.o" idi sanirim... simdi bunu da kurallara ekleyecegiz ve artik bu kelime kullanilabilecek.
bundan sonra da bu tip yanlisliklari bize bildirirseniz cok seviniriz...
-
doğru söylüyorsun haklısın ama günlük hayatta kullandığımız türkçeyle daha sade oluyoruz böyle biraz yapmacık gibi oluyo
-
Keşke günlük hayatta da doğru dürüst konuşabilsek
-
Sonuna kadar haklısın bekçim arkandayım
arkadaşlar bence bekçi sonuna kadar haklı nedir bu dejenere türkçe ya kendimize gelip silkilmemiz lazım noolur biraz daha dikkat bu tür seylere
-
karıştırmayın olm türkçemizi güzel konuşalım :)) aaarrrggghhh!!! dejenere oldummm!! :)))
-
abi "r_a_d_i o" bile yazamıyosun ya abi peki radi o head yazmak isteyince radyo hed mi yazmamız lazım. heh nooldu?
-
?
-
ciğerim adam ne diyor zaten?
diyor ki,bildir bana,ekleyeyim,sen de yazabil artık redyohed'ini.
bildir .
sus .
-
ne yani geçmişimi yad ediyoruz??