Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Skandal !!!

  • KorMetal87 • 7 Ekim 2004 15:15 • #565997
    [::K.İ.L.İ.T::]Arkadaşlar bu garaj iyice sapıttı.Bundan bir hafta önce Türkçü Rockçılar adında bi koloni oluşturmaya çalıştım.Ama düne kadar açılmamıştı ve bende dün bekçiye ne oldu,niye açılmadı diye mesaj gönderdim.Ve işte bekçinin cevabı şu oldu:"O koloni onaylanmadı ve silindi."
    Kardeşler bu koloninin hedefi Atatürk severlerin birarada toplanıp mesajlaşabilmesiydi.Ayrıca koloni kuralları arasında siyasi parti propagandası yapılamayacağı yani yapılırsa bu mesajların silineceği belirtilmişti.Ayrıca koloni açıklamasında Atatürk'ün gençliğe hitabesinden bir paragraf yer almakta idi.Alkolikler kolonisi,yok arızalılar kolonisi gibi koloniler kabul edilebiliyor,Atatürkçü,Türkçü ve Rock müzik severlerle ilgili bir koloni nasıl kabul edilmez.Hemde herşey bu kadar açıkça belirtilmişken.REZALET,SKANDAL......!!!!!
  • GaRaJ Bekçisi • 7 Ekim 2004 16:18 • #565999
    [::K.İ.L.İ.T::]Aşağıya bu hassas konuyla ilgili KorMetal87 ile yaptığımız mesajlaşmayı gönderiyorum.

    İlgilenenlere...

    KorMetal87
    ne demek onaylanmadı kardeşim.sen emin misin? Atatürkçülük işinize gelmedi mi? hem ayrıca hiçbir siyasi hareketimiz olmadığını söyledik.Atatürkçü Türk gençliği onaylanmıycak bişey mi? tek kelimeyle skandal.ayrıca siyasi parti propagandası yapılamayacağını da bildirdik..Atatürk' ün gençliğe hitabesini içeren bir site nasıl olurda kabul görmez,yazık size.artık bundan sonra olacaklardan ben sorumlu değilim....


    GaRaJ Bekçisi
    Senin bu kadar hassas bir konudaki moderasyonuna güvenip herhangi bir şekilde bu kadar insanı riske atamam. Unutma ki senin okuldan geç geldiğin için silemediğin mesajların asıl sorumlusu ben olacağım. Düşünmeye tecrübenin yetmediği konularda biraz daha az agresif olmanı tavsiye ederim sana!

    Atatürk konusundaki hassasiyetinin beni sevindirmesine karşın, 17 yaşına kadar bu ülkede yaşamış bir gencin tepkisini "Bundan sonra olacaklardan ben sorumlu değilim..." şeklinde belirtmesi oldukça çirkin, yakışmaz.

    Gençliğe Hitabenin, İstiklal Marşı'nın sitede bulunması gayet güzel bir fikir bu arada, değerlendirmeyi düşünüyorum.

    Görüşürüz...