Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

birşeye dikkat ettiniz mi?

• garajorgüyesi • 10 Kasım 2004 07:50 • #566253
    dikkat ettiyseniz sohbet odası sıralarından buyana üye olan kişilerin profillerinde müzikle alakasız hatta ilgilendiği dinlediği müzik şelerinin boş oldugu ve tanışalım tarzı profil oldugunu gördünüzmü ?örnek=aşkyuvası+egemen+domates(bu domates eskiden her pozisyon yapıyodu bendeğil profili ole diyoo)....... saymakla bitmez saten bu kişiler sadece mesajlaşma sistemini kullanıyo
    bekçi garaj ama niye garaj makalesindeki yanlışlıkları düzeltmeye çağrıyorom seni internet yazacagına intenet yazmışın sonra senden başka bişi daha isticem şu ilan panosunun altında satılan mallara yorum yapalım yaada üç link koy alınır alınmaz eh belki gibi linkler olsun kazıkçılar var yaada yorum yapalım mal hakkında birde siteye yeni uye olan genç yeteneklere birşey söyliyim önemlidir gitar filan alırkene sitede forumlara bunu alıyımmı gibi bişeyler yazın kazıklanabilirsiniz bizim alt sokaktaki 15 yaşındaki çocuğa tek manyetikli bi teli eksik dandik sbd yi 300 $ a keklemişler keklenmeyelim kekçilerede izin vermeyelim alıcılar sitede gerçekten bu işlerden çok iyi anlayan kişiler var danışırsanız size yardımcı olacaklardır eminim
    sonra haberler bolumune girmek için iki link atlamamız gerekiyor ana sayfadan tıklıyoruz sonra haber yaz bölümü çıkıyo bence bu bölüm yerine haberleri koysan ve ana sayfadaki gibi olsa hiç fena olmaz sonra bu sayfada bi link koyarsın hber ekle filan falan gereksiz ve ilgi görmeyen kolonileride sil abi kalabalık yapıyo bi koloni arıyorum iki satde buldum bu kalabalıklar yuzunden saten bi çoğunun uyesi 2 yaada 3 kişi bence bi koloni yeterince ilgi görünce açılsın ilk önce katılımı 10 u geçsin sonra açılsın sonra bu gıcık listesi var gıcık listesine aldıgımız kişi bizi göremese olmaz mı? sonra piyano nota olayı sitede piyanistde var ama nasıl koyulacak benimde kafam almadı :) sonra bize ulaşın bölümünü mailine değilde buradaki garmese bağlamanı istiyorüm sonra fuaye bölümünü bağladıgın sitede bi acayip geçen bi sanatçı vardı hatırlamıyorum ustune tıkladıgımda vitrinden kaldırılmıştır dedi e ozaman ne reklamını yapıyosunuz biide şu forum işine bi yuklensende daha çok topik görebilsek tek sayfada fena olmaz mı? hatta link eklesen ağırlık yapıyosa başka sayfa üzerinden açılsa iyi olur neyse ben oralara karışmıyım sonra ortak bi radyomuz olsa haftada bir defa yayın yapsak 2 sati aynı parçaları dinleyerek geçirsek ne olur ? p2p ye ne oldu?
    şu eski anketleride bi sil artık zırt pırt çıkıyo bazende aynı anket ust uste çıkıyo sonra forumlardaki konu başlığını ya sonradan düzeltme yaptıgımız zamanda değiştirelim yaada hiç değişmesin öyle kalsın sonra garaj forumundaki konu başlıgıda çoğaltılabilir amatör gruplar konserler buluşmalar gibi başlıklar olabilir
    sonra şu siyasi kolonileri kaldırsan diyorum burası siyaset yerimi(buna kesin cevap bekliyorum)örnek=Komünistler kolonisi başka aklıma gelirse söylerim tabi ilgilenirsen
    biide yenitürkünün konserine gidecez farzetki biletler paralımı olcak yani davet ettik ama sadece davetti kısmındamı kalınacak profildeki isim orjinal değildi yani isimde kara murat yazıyodu ben bu adamı nereden bulacam :) neyse onuda değiştirsek olurmu
    sonra biide amatör gruplar için mp3 yüklenmesini istiyorum siteye ama ne kadar sadece 30 yaada 40 saniyelik bişey tanıtım için en azından grupların sesini duyalım
  • GaRaJ Bekçisi • 10 Kasım 2004 09:30 • #566255
    Helal olsun tam beklediğimiz bir garajorgüyesi yazısı yazmışsın teşekkürler. Fikirler çok güzel büyük bir kısmını değerlendirmeye alacağız. Şu anda vaktim yok hepsine teker teker cevap veremeyeceğim ama okuduğumu bilmeni istedim.

Başlığındaki birşey olayı biraz fazlaca türemiş mesajın içinde ama olsun...

Görüşmek üzere...
  • garajorgüyesi • 10 Kasım 2004 09:35 • #566256
    birde uyelik dondurma süreleri ne kadar oluyo :)
  • garajorgüyesi • 10 Kasım 2004 19:46 • #566259
    birisi buna cavap yazmış ama silmişsiniz nerden anladım yanda 4 mesaj ayzıyodu baktım 3 mesaj var şimdi bende yazdım yanda 5 yazzar ama 4 mesaj olur biide üzerimde garip garip mesajlar yollayarak deneme yapmayın nedir diye soruncada bir adminin cevap vermesi gerekir..
  • eelmaa • 11 Kasım 2004 02:25 • #566262
    evt çok iyi
  • flomak • 11 Kasım 2004 11:41 • #566264
    bencede+1
  • nazmiyyeaah • 12 Kasım 2004 12:48 • #566269
    birşeye dikkat ettiniz mi?bişey daha

bu sanırım, bi insanın bi başka insandan aldığı intikam... ben senin numaranı deşifre etmesini bilirim, sen bittin olum/kızım ! durumu yani
  • Scarlet Witch • 13 Kasım 2004 02:36 • #566270
    bişeye daha

Ktulu'nun üyeliği ne zaman açılıcak tekrar? :)

Onunla birlikte dondurulan arkadaş dipfrizden çıkarılmış da Ktulu hala orda.. üşüyomuş acıq :)
  • karete • 14 Kasım 2004 08:38 • #566274
    bişeye daha

ahahaha ha ha ahahahha
  • fade to black • 14 Kasım 2004 21:37 • #566275
    gercekten cok iyi takip etmissin garaj icin cok yapıcı bravo:)