-
aa o da ne bi tekerlek(1) buldum..yanında da futbol topu vardı(2)..tekerlekten pota yaptım futbol topunu da basket topu(3) niyetine kullandım..basket topum kayıptı çünkü..sonra sıkıldım tekrar garaja girdim kurcaladım garajımı..bi tane karete(4) kitabı buldum..zamanında çok özenirdim karete ye hep izlerdim..nostalji olsun diye biraz baktm özenle kenara koydum..cdleri karıştırdım..ne kadar güzel parlıyordu ortası delik yuvarlaklar(5)..arasında bi cd buldum üzerinde the unforgiven(6) yazıyodu..hiç sevmezdim eskiden ama sonra hastası oldum..büyük saygı duydum bayramlarda taktım dinledim..sonra bizim sitenin bekçisi(7) geldi yanında biri vardı nothing else matters(8) söylüyodu..bekçi kızdı bana yanındaki başımı okşadı..güzel bir gündü taki bekçi beni garajdan atana kadar..gerçi sonra üzüldü garajı toplamam için tekrar çağırdı beni uslu olmamı tembihledi..
sizce bu numaralandırdığım kişiler kim :)
1-
2-
3-
4-
5-
6-
7-
8-
-
1)George Michael
2)Elton John
3)-
4)-
5)-
6)-
7)-
8)-
3 yanlış 1 doğruyu götürüyo mu?
-
1: recep
2: şaban
3: ramazan
4: keşkül
5: sütlü nuriye
6: polat alemdar
7: levent oranburan
8: şadiye çorabıkaçık
-
Sensin dop :)
Baranado, bi gün gel buluşmalara artık da yuvarlıyalım seni barbaros bulvarından Beşiktaş İskelesi'ne kadar :)
Konserden beri göremiyorum olm kasten mi yapıyosun?
-
aslanım benim bitek beni top mop diye yazmamış adam akıllı yazmış :D
-
ÜYE adı
1-teker
2-ktulu
3-abcdcamp1 (abcd şampiyonası 1.si )
4-karete
5-morveben2
6-unforgiven
7-GaRaJ Bekçisi
8-Metallica
ciddi algılamayın öyle taşkala geçiyoruz kızmayın :)(
-
hadi lan msn de bile ignore ladın beni toparlak insan bi selam verir naber der arar sorar !!
-
DİKKAT!!!
burası garaj formudur...
geyik yapmayın sonra bekçi kızar...
Reseyyar
-
geyikde nası güzel çevriliyor yav :)
bekçi senden yakasını kurtaramadı bir türlü belamısın kardeşim :)
-
Lam t...k konusu olduk iyi mi?!?!
Ülem Baran seni bi elime geçirirsemmmmmmm >:-(
Bittin olm!