Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

GaRaJ

• mavi kan • 7 Mayıs 2005 12:20 • #568871
    GaRaJ Bence şu anda arkadaşlık sitesinden farksız buna birileri dur demeli artık burası partnerlik siteinden farklı olmalı ve bunun için burda bi çaba göremiyorum GaRaJ eskisi gibi müzik sitesi olmalı eğer bana katılan varsa bukonuyu tartışmalıyız
  • whyhione • 7 Mayıs 2005 15:50 • #568872
    tartışalım da niye?
  • c_bloodd • 7 Mayıs 2005 22:13 • #568925
    ne demek niye abi yaa bu site artık partnerlik sitesi gibi oldu ve GaRaJ neden bozulsun neden partnerlik sitesi olsun burası müzik birimi...
  • dilek • 8 Mayıs 2005 11:50 • #568945
    Evet Garaj eskiden müzik birimiydi..
    Ya ben 1,5 sene önce üye olduğumda da aynı muhabbet vardı, müzik için gelenler olduğu gibi sizin dediğiniz gibi başka amaçlarla gelenler de oldu.
    Ben de isterdim ki Müzik Birimi olarak kalsın burası.
    Ama en başta yapılan hataları düzeltmeye çalışıyo şimdi Birim yetkilileri. İlk kurulduğunda belli kurallar belli kısıtlamalar konulsaydı, ne bekçimiz böyle uğraşırdı ne de bu şekilde tartışmalar olurdu. Yalan söyleyemezler mi girmek için tabii ki söylerler ben de müzikle ilgileniyorum derler ama zaten yayılmazdı bu kadar GaRaJ adı. Amaç için gelenler arama motorlarından ya da yine aynı şekilde üye olanlardan tavsiye olarak öğrenirlerdi burasını. Bu yüzden bunları tartışmak için şuanki üye sayısını da düşünürsek sanırım biraz geç:) Ki şimdiye kadar bilmem kaç kere tartışıldı da bir sonuca varılamadı bence hiç gereği yok siz müziğiniz için gelin aradığınız ne ise bakın başkalarına dokunmayın. Kimse de kimseyle uğraşmasın.. takılın :)
    acaip sıkıldım ya bu şeylerden :))
  • craSSa • 8 Mayıs 2005 18:28 • #568980
    Aaaa bir noktalı daha ;)
  • dilek • 8 Mayıs 2005 18:41 • #568982
    mahzuru mu vardı ?
  • craSSa • 8 Mayıs 2005 18:55 • #568983
    Mahzuru olsaydı ";)" koymazdım değil mi?
  • dilek • 8 Mayıs 2005 19:03 • #568984
    tüh yaa ben de koymayı unutmuşum sonuna :p diye :)
  • kyakuz • 8 Mayıs 2005 19:25 • #568988
    Günün Birinde Yeni Bir Mesaj Şöyle Yazıyordu ;

Bekçi Öyle Ettin Böyle Ettin Sohbeti Yedin cırırı Yedin,

Ertesi Günün Yeni Bir MEsajı ;Bekçi Öyle Ettin Böyle Ettin Sohbeti Yedin cırırı Yedin,

Ondan Sonraki Gün Yeni Bir MEsaj ;
    Bekçi Öyle Ettin Böyle Ettin Sohbeti Yedin cırırı Yedin,
    --------------------------------------------------------
    Her Mesajda Bunları Sölicekmisin-iz ?
    Sakın Bu Konular Sıkmış Ve Forumdaki Hareketliliği Bitirmiş Olmasın ?
  • asarneyeal • 9 Mayıs 2005 12:23 • #569026
    sonuç olarak bu forum daha önce çok yapıldı, sizde yapın.. sonuç alırsanız bana haber verim buralardayım..