-
Dikkat ediyorum da forumlarda yazarken kimse dogru turkce kullanmıyor.Ben de kullanmıyorum cogu zaman ama elimden geldigince duzgun yazmaya calısıyorum. Kimseden edebi metinler beklemiyorum tabi ki ama biraz daha dikkatli olsak nasıl olur?En basit örnek "evet" yerine neden "efet" denir ki?
-
bahsettğin şey dikkatsizlik diye adlandırılacak kadar birşey değil,dikkatsizlikten öyle yazmıyor bu arkadaşlar yani.
daha sempatik oldugunu falan mı düşünüyorlar nedir bimiyorum ama,kalvyede f ve v harflerinin yakın olması ya da s ve z harflerinin yakın olmasıyla alakalı bir durum değil.
-
özellikle mor ve ötesi fanları böyle yazıyor değil mi ASPRYN ?!
:))
-
ASPRYN neden önce iğneyi kendine batırmıyosun?
-
çuvaldızı bana batırmada
-
bu tamamen konuşurken kullandığımız vurguları yazıya dökmeye çalışmamızdan kaynaklanıyor.ve bence bu yazıyı daha sıcak kılıyor.vayyy be çok güzel kullandım ama dimi dilimi:P
-
Ben de zaman zaman böyle yanlıslar yaptıgımı belirttim ama hicbir zaman tuhaf kısaltmalar anlamsız sozcukler kullanmadım
-
heee yaaa
bak bu mesela türkçe
hadi yaaaa
bu da
haaasss...
ve bu da
-
tamam yavrum evladım öpüşün barışın kırmayın birbirinizi:P
aspryn cim hassasiyetin göz yaşartıcı ama günlük yaşantında karşına çıkan dallamalara da aynı tepkiyi verebiliyor musun bakalım:P
çok irite edici falan diye ortalıkta dolaşan tiplerden bahsediyorum.sonra yabancı isimli dükkanlara girip(misal flavour iskender kebap salonu) bu olayı protesto ediyor musun?
bak ama musun ları bile ayrı yazdım:P
-
Göstermez olur muyum?
En son Laila'ya gidip "abi guzelim leyla ismi varken bu yabancı özentiligi de ne" dedim ama tabi turce anlasamadık arkadaslarla.Özellikle o yarma gibi olan yumruklarıyla cok guzel cumle kuruyordu