Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

GaRaJın en eski üyeleri kimler ?

• JON_SCHAFFER • 25 Temmuz 2006 04:01 • #578093
    29 temmuz 2002 hey gidi günler hey grubumu burdan kurdum ben
  • Rockjazz • 25 Temmuz 2006 11:09 • #578095
    hayır ben. :)

ya sen simdi reklam yapmıs olmadınmı... neyse bende bir giriim bakim :)
  • __Axl_Rose__ • 26 Temmuz 2006 15:06 • #578140

bu siteye herşeyini vermiş, neşesine neşe katmış, forumları bu sayıya getirmiş, neredeyse her gün olay olmuş, garaja gerçekten renk getiren bu insanların buluşma noktasını bildirdiğim için reklam mı yapmış oldum? kaldı ki bukadarcık vefayı haketmiyorlarmı? ayrıca bu, GRJ forumlarının geyikten kurtulması için sağlam bir yol değil mi? KALMEPİL in illa ki daha fazla üyeye ihtiyacı yok, onlar zaten bu şekilde de geyiğin sınırlarını zorluyorlar, ama garajın geyiksiz bir foruma ihtiyacı var, dolayısıyla bu hareketimin reklam olarak algılanması beni sadece üzer...
  • gitarTELi • 26 Temmuz 2006 21:32 • #578180
    __Axl_Rose__

bu siteye herşeyini vermiş, neşesine neşe katmış, forumları bu sayıya getirmiş, neredeyse her gün olay olmuş, garaja gerçekten renk getiren bu insanların buluşma noktasını bildirdiğim için reklam mı yapmış oldum? kaldı ki bukadarcık vefayı haketmiyorlarmı? ayrıca bu, GRJ forumlarının geyikten kurtulması için sağlam bir yol değil mi? KALMEPİL in illa ki daha fazla üyeye ihtiyacı yok, onlar zaten bu şekilde de geyiğin sınırlarını zorluyorlar, ama garajın geyiksiz bir foruma ihtiyacı var, dolayısıyla bu hareketimin reklam olarak algılanması beni sadece üzer...

Haklısın.

kopmayantekteL
  • Ktulu • 29 Temmuz 2006 15:51 • #578350
    Yaklaşık 1 yıl önce demişim ki:
    Bugün garaj üyeliğimin 1. yılı doldu :) Garajın 2,5 sene arkasından geliyoruz ama olsun :)

eheh. Bu yazımın üstünden bile 1 senden fazla zmaman geçmiş.. :)

Garaja ilk katıldığım zaman 5000 üye vardı şimdi 60.000 in üzerinde. Veee, o zaman sivil hayatın tadını çıkartıyodum, şimdi askerim. Neyse ki yaklaşık 6 ayım kaldı, geri dönüyoruz ;)
  • kare-te • 29 Temmuz 2006 15:51 • #578351
    adi herif :D üçyüzbilmem kaç sayıyorum :(
  • the_TW_named • 29 Temmuz 2006 20:20 • #578381

Benim tweeder'ımla eylül 2003te üye olmuştum bilmem anlatabildim mi :D
  • gitarTELi • 30 Temmuz 2006 01:10 • #578446
    Tuncay Mehmet ve Selçuk sizlere Allahtan sabır diliyorum bunun yanında fon müziği olarak gel tezkere gel tezkereeee diyorum :D
    Arif getti bitirdi geri geldi.
    Sayılı günler cabuk geçer.

kopmayantekteL