Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

en yeni öneriler

  • kutay__ • 7 Haziran 2005 11:44 • #570076
    benimde birkaç isteğim\önerim var!
    1. forumlarda sabit başlıklar olsun mesela gitar ayarları, pena, manyetik, vokal tekniği, metallica, malmsteen mi döver yoksa satriani mi? vs gibi. böylece aynı konular dönüp dönüp tartışılmaz ve daha istikrarlı bicimde bilgi birikir.forumda bir soru oluyor biri cevap veriyor bir iki hafta sonra baska biri o soruyu da baslıgıda gormedigi icin aynı soruyu soruyor. bunun yerine hic olmazsa bu yeni acılan baslıklar önerdiğim gibi alt ana başlıklara yönlendirilse hiç fena olmaz.

    2. forumlarda arama yapabilmek mümkün olmalı! çünkü gerekli bir bilgiye ulaşmak garaj forumunda samanlıkta iğne aramaya benziyor.bence başlık kirliligi de azalır böylece.

    3.ilan konusunda kategorizasyon biraz daha detaylandırılabilir. yani boss ch-1 arayan adam bi dünya satılık gitar ilanıyla uğraşmamalı bence. gördüğüm kadarıyla garajın gerçekten yüksek bir ticari potansiyeli mevcut. kategorizasyon icin bir onerimde
    ilanların yanında sahibinden.com daki gibi fiyatı ibaresi yazılmalı. boylece coktan aza gibi seklinde fiyat sıralanabilmeli.

    4.lütfen ders veren ilanlarında insanların verdiği fiyatlara mantıklı bir alt limit belirleyelim ve herkes o fiyatlar üzerinden ders versin. böylece bu işten para kazanmak zorunda olan arkadaşlarımız, iki ay gitar calıp hadi ben ders veriyorum saatide 5 milyon ekiki şeklinde olaya giren ve insanları gitardan soğutanlar karşısında biraz korunmuş olurlar. mesela atıyorum ders vermenin en aşağı ücreti saati 15 ytl olsa zaten ilanın biçiminden, içeriğinden herkes aynı ücreti de istese iyi olanı kendini belli eder.

    bunlar illaki hepimizin aklına gelmiş şeylerdir eminim ama uygulamaya geçirmemiz lazım artık. dördüncü bahsettiğim konu ise müzik eğitmenliğiyle para kazanan insanlarında haklarının yenmemesi için ortaya attığım bir fikirdir. (benim hiçkimseyle,hiçbir kuruluşla bir bağım yok.müzikle tamamen hobi olarak uğraşıyorum ama insanlarda emeklerinin karşılığını almalılar diye düşünüyorum.)