-
Yaa bekçi baba,kalite zinciri nokta zırvası verdiğin adamlardan paso hakaret ve küfürler geliyo...Özel mesaj neyse de,topiclerde de herifler allah allah maşallah...Bu ne perhiz,bu ne lahana...Bu işin bir standartı olsun artık bay bekçi.Üzülüp,ağlıyoruz sonracığıma...
-
1. Noktaları yönetim vermiyor. Bu konuyu açıklamadaki sabrım nereye kadar gidecek çok merak ediyorum.
Zincir'le ilgili detayları alttaki linkten öğrenebilirsin:
http://www.garaj.org/icerik/205/zincir
2. Zincir'e üye arkadaşların küfürlerinden örnek gösterebilirsen forumda gereken yapılacaktır.
3. Özel mesajlardakileri de lütfen göz ardı etmeyiniz. Rahatsız oldum düğmeleri bu iş için yapıldı. Kullanırsanız tüm topluluğa yardımcı olmuş olursunuz...
Rahatsız Oldum düğmesiyle ilgili açıklama
Herhangi bir mesajın içeriği sizi rahatsız ettiyse o mesajın altındaki "rahatsız oldum" düğmesini kullanarak durumu Bekçi'ye bildirebilirsiniz.
-
yönetici ne yapsın,üyeler adam olmayınca :)))
heheh ben öyle yapıp iki kişinin üyeliğini dondurdum,sövüp sayıyolardı kendi kendilerine.
biri de msni istedi,sanki bana ordan yumruk göndericek,böylelerini şikayet etmek müstahak,hatta az bile,yakalamak lazım :O)
-
Aaa bekçim benden özenip alıntılarda label kullanmaya başlamış :)
-
Eyvallah bekçi...Ama haddime düşmeyerek sana bir tavsiyede bulunacağım...Üyelik dondurma işini kaldır,direkt olarak üyelikten çıkar uygunsuz davrananları.Çünkü diğer müzik sitelerinin forumlarında İstanbul beyefendisi gibiler bazı küfürbaz arkadaşlar.Bilmiyorum neden garajda aslan kesilirler..Köy kıraathanesi olarak görülmesin bu site forumu, yazıktır...
-
ya hocam bekçiyi kamereyada alsan desenki al sana ispatı bak sen burda böyle yapmışsın
onada montaj der
boş ver
adam aynı ben gibi bildiğini okuyor ama benim farkım ben ikna ediyorum o sadece inkar ediyor
-
sadece bu topike cevap vermek için girdim foruma sonra uyelık sılınırmı kapanırmı ıp banmı atılır bekçi kafasına ne esiyosa onu yapsın nokta dediğin şey zırvalık değil ama sizin gibi kıskanan insanlar onu zırvalık yaptı.. herneyse küfürlü konuşmakdan benimi kasdediyorsun ? hangi insan oğluna iğne batırırsında bağırmaz ? bu iğnenin battığını gören kişi buna engel olmaz ? he yine eğer bana dediysen üzülüp ağlamışmıyım bekçiye sorabilirsin doğruyu söylerse tabi.hmm başka sitelerde sakinmişiz neden sakiniz ? çünki orda bir düzey var ve düzeyli insanlar oluyor eğer beni kasdettiysen bu sözleri okuyabilirsin. etmediysen alınma. eğer annenize küfür edildiğinde sizde burda bekçi var diye karşılık vermiyosanız namusunuzdan şüphe ederim.
şimdi siz devam edin zencileri öldürün ,hiphop çuları camdan atın, popçular gebersin gibi konulara. başka nickler alıp insanlara küfürlü mesaj yollamaya ya da verilen iğlanlara üyeliksiz mesaj atıldıgı için ana bacı sayın nede olsa insanlar buna göz yumuyor söyleyincede senin problemin deniyor nede olsa eklediğiniz makale ya yayınlanmıyor ya da siliniyor okunmadan eklediğiniz haberler gibi üyelerin şifreleri çıkartılıyor özel olan mail adresleri dağıtılıyor. çok şey var söyliyceğimde nem arkadaşa ayıp olmasın diye söylemiyorum. sesimide kestim utanırsan bu mesajı silebilirsin.
-
ben bunu alkışlarım sadece....
-
sizin gibi kıskanan insanlar onu zırvalık yaptı..
Sen ne dediğinin farkında mısın?Bana ne senin noktandan,kıskanmakmış:))
Olayı farklı yerlere çekme.Biz sadece nokta olayının anlamsız olduğunu ve bir platformda hele ki müzik sitesinde 'kalite' gibi anlam ifadesi onore edilecek tarzında bir ünvan verilmesinin eşitlik ve samimiyet ortamını bozmasından başka bir işe yaramayacağını anlatmak istedik..Kişinin çenesi değil,beyni kaliteyi gösterir.Amma ve lakin burası yeri değil...Neyse...Bu küfürbaz herifleri şiddetle kınıyorum.Silah ve küfür acizliği gösterir deyip,herkesi öpüyorum...