-
foruma birşey yazıp insanlara soruyorsun. onlarlar paylaşıyorsun, forumdaki soruları yanıtlıyorsun, bildiğin kadarıyla yardım ediyorsun. arada bir bakıyorsun ki adamın biri bi mesaj yazmış. sanki günün akşamına kadar iğrenç espriler yapıp gülen biri. saçmalamış bi de sonuna gülücük yapmış. sen soruna bir cevap bekliyorsun adam kalkmış ne yazmış. forumlara bir bakıyorsun kim daha iyi kim şöyle kim böyle. sanki 15 ortalamalı insanlardan başka kimse kalmamış. nedir bu? bu yüzden garajdan atılan birkaç kişi tanıyorum. adam kızıp bu gerizekalı mesajlara sayıp sövmüş sonra olaylar gelişmiş. biraz önce ben de adamın birine ağzımı geleni söyledim ama artık dayanamıyorum. nedir bu işin aslı?
-
kim bilir??
-
ne kadar ilgilendin yaa..bravo..bence de haklı drummist..çok yavşak tipler var..takılıyolar alakasızca..kahveye gidip okey falan çevirseler daa iyi gider onlara
-
Valla bence adam olan sayıp sövmez, eğer cevabın çok çocukça olduğunu düşünüyorsanız ve olgun bir insansanız lütfen görmezden gelin aptal olduğunu anlasın. Yok eğer olgun değilseniz veya agresifseniz öyle bir cevap verin ki bir daha Garaj'a girmeye cesaret edemesin.
-
en iyi cevabı verdin bence!!
-
eft..olabilir..
-
bencede sonuçta sövüp saymakla en az onlar kadar saçmalamış oluyoruz
-
benim yaptığım şeyleri söyleyim meselaa...
biri bana mesaj atıyor ve diyolog başlıyor...
kişi : sllllmmmmmm ;)
ben : aleyküm selam?
kişi : napersin yaf :P
ben : iiiii
kişi : bende iyiyim :)))
ben : sorduğumu hatırlamıyorum...
kişi : çok kibarsın !!!
ben : teşekkür ederim...
.....
.....
.....
.....
ve diyolog bu şekilde bitiyor...
bir soruma verilen cevabı ve benim izlediğim yola bir örnek verii...
ben : ya metallica konseri ile ilgili bir yazı yazmışsın... bu haber ile ilgili ayrıntılı bilgi alabileceğim bir link verebilirmisin...
saygılarımla
pesimist
kişi : Ne biliim kardeşim yıllar önce duymuştum buraya yazdım sitenin adınımı aklımda tutuyorum allah allaaaah...
ben : çok akıllı biri olduğunu sana sorduğum soruya verdiğin kibar cevapla kanıtlamış oluyorsun... teşekkürler...
kişi : ne dalga geçiyorsun ulan ..... çocuğu...
ben is ebu mesaj dan sonra rahatsız oldum butonuna basıp olayı kökten hallediyorum...
aklınızda bulunsun...
fazla sabırsız olmaya gerek yok...
saygılarımla
pesimist
-
bencede artık senin taktiğini uygulayacağım
-
merhaba müzik adına birkaç laf tıngırtadalımmı ben şunu bunu onu dinliyorum ya sen