-
ewt kalmadı nerden anladın
hayatta t*p oynamaktan daha önemli şeyler de vardır..bazı ukala tiplere verilecek cevabım olmadığından değil,sadece siz ne yaparsınız böyleleri karşısında diye açmıştım topiği,"seviyeli"yse sadece işin espirisiydi..
seviyeyle kalın
buarada yoksa sen de aynı kişi misin,çünkü bir topiği beğenmiyosan yazmassın olur biter.Ya da daha iyi bir topic açarsın ele güne kanıtlarsın "iyi topic"anlayışını
-
o başlığı açanlar genelde sezercik aslan parçası oluyolar.. vuyma bana bi başlık açtım diye p*ç değilim ben benim babam vay vuyma bana:((
-
nasıl olabilirkine?
-
ewt kalmadı nerden anladın
firstly be cool!!
ben kendi fikrimi söledim..
topice yazma sebebim can sıkıntısı, bi de değişsin konu diye!!
ben öncedende açtım topic ama esas olan öz topic açmak çok topic açmak diiiil..
senin anlayışına bırakıyorum,umarım anlamışsındır,
ALXR
-
siz hiç seviyeli kavga gördünüzmü yahu??? tövbe tövbe kavga dediğin bol küfürlü geçer...işin tadı tuzu orası işte:)
saygılar...
:D MuStY
-
-Gereksiz bir topic.
-Ne bakımdan gereksiz peki arkadaşım?
-Birincisi ben senin arkadaşın değilim, ikincisi topiğin her bakımdan gereksiz.
-Gereksiz görüyorsan girmezsin olur biter. Zorla mı yazdırıyoruz sana?
-Gözüme batıyor. Kıl oluyorum böyle topiclere. Sizin gibiler yüzünden gerekli topicler silinip gidiyor. Salak salak işgal ediyorsunuz forumu.
-Seviyeli ol. Bekçi gereksiz gördüğü topicleri siliyor zaten. Seni mi gerdi elalemin topiği. İşine bak sen.
-Beni gerdi lan!!! Beni gerdi!!! Bekçinin işi küfür edenleri dondurmak güzelim. Popo topicleri bile bir hafta liste başında kalıyor garajda.
-Onun bunun topiğine laf yetiştireceğine dön kendine bak biraz. Nickin bile özenti lan nicke bak. Puhahaha :D
-Bu mesaj forum kurallarına uymadığı için silinmiştir.
.
.
.
Genelde böyle kavgalara alışığız biz GaRaJ'da. Seviye mi? O da ne ;)
-
hehe katılıyorum seviyeli kavgaymış puhahaha saçmalığa bakın yaa:D
Seviyeli kavga olur mu ya seviye derdi olan kavga eder mi?sadece tartışır ki o da karşılıklı fikir beyanıdır bağırma çaırma değil ama yok her şeye seviye bulaşacak illa hehe manken cevabı gibi" bizim seviyeli bir ilişkimiz var" puhahaha:D
-
hakkaten seviyeli kavga..fantazi mi yapıyoruz kardeşim..*afedersiniz sacınızı yolaiblir miyim bi sakıncası yoksa?? -siz de takdir edersiniz ki herşey karşılıklıdır sizin ettiiiiniz küfre küfürle karşılık vermek durumundayım* :P
-
olmaaaaaaaaaaaz
kardeşim kavga dediğin seviyesiz olur!! ellerini saçlarına dolar, altına basaklarsın, suratınada bi iki cırmık attın mı tamamdır iş!! bunun seviyelisi olmaz!! izin mi alcam adam yolarken;);)
-
lan kavganın seviyelisim mi olur?
kavga zaten seviyesizliktir keko