Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

garajda sizi en çok güldüren mesajlar

• shadowinthesun • 11 Temmuz 2005 18:40 • #572078
    ahaha yine mi sen?bak kendin de tahmin etmişsin,neyse nickimle ilgili bu kadar yorum yapma hakkını nerden buluyosun anlamadım ama eğlenceli bişey heralde ki hala "güneşte gölge olmaz olsa da gölge değildir zaten" demeyi bir borç biliyosun kendine..
    ozaman şöyle yapalım, senin nickin de craSS olsun sondaki a'yı çıkarırsak ortaya çok anlamlı bişey çıkıyo,sen fikrimi değerlendir;)

bir de hazır başlamışken şuna da değineyim,"bir fikrim var" biraz çalıntı bir topic(!güzel ve dejenere olmamış türkçem!) değil mi:))
  • ibanetze • 13 Temmuz 2005 14:28 • #572191
    bigboootsun tüm mesajları :)

tek geçiyorum kendisini ya da bi rakibi var (homer simpson :))

müzikal anlamdaysa beni örnek aldığını söylüyo ama neyse

(olum orkun anlaştığım gibi reklamı yaptım tahsilatın kalanını ne zaman yapıyoduk :))
  • ibanetze • 13 Temmuz 2005 14:28 • #572192
    hayır ulem gene iki kere basmışım

nedir bu işin sırrı yav
    niye bi tek ben bi kere basamıyorum..

burdan gitarist adaylarına sesleniyorum

işin sırrı hızlı çalmak değil,kontrollü çalmak :P

bakın sonra eliniz ölçüsünü yitiriyo :))
  • gitarTELi • 13 Temmuz 2005 16:01 • #572195
    dayımı kuponda tek geçerim
  • craSSa • 13 Temmuz 2005 17:29 • #572199
    Yok senin nickin umrumda bile değil aslında. Baktım topic açmışsın atladım hemen canım da sıkılıyordu. Öncelikle nickimde meydana getirdiğin değişiklik için teşekkürlerimi sunayım. Artık beni Sabancı sananlardan da kurtulmuş olurum. (craS-Sa) ;). Ama craSS biraz anlamsız oldu. C'yi G yapsak diyorum. graSS oluyor. Anlamı pek iyi değil ama olsun en azından anlamsız değil (ot) ;) Hemmen yeni bir üyelik açıyorum kendime. Bekleyin, yepyeni bir craSSa geliyor. graSS yani.
    August...
    Coming soon...
    Ehuhe...

"Bir fikrim var" topiğiyle benim ne alakam var onu anlamadım. Ben açmadım ki o topiği. Bak çok sinirlendim şimdi >:-[

Sonuç olarak güneşte gölge olmaz, caiz değildir, şirk koşmadır, küfürdür. Hem ne demiş sayın Zekeriya Beyaz, "Benim o konuyla hiçbir alakam yok, iftira" Yazık, çürümüş bu toplum...

";)" yapıyım da ciddiye alma.
  • melancholic06 • 13 Temmuz 2005 19:33 • #572213
    ben yeniyim ve daha hiç gülmedim!
  • Shit_Happens • 13 Temmuz 2005 19:35 • #572214
    :))))))))
  • scarstruck • 14 Temmuz 2005 11:58 • #572230
    çikolata meyvamı yoksa sebzemi
  • scarstruck • 14 Temmuz 2005 11:58 • #572231
    çikolata meyvamı yoksa sebzemi
  • shadowinthesun • 14 Temmuz 2005 17:37 • #572242
    hahahah:))saĞol ya gülmicekken güldürdün;)ben sana hiç anlamsız bi nick önerir miyim ya,heryerde yazmıyodur o kadar,neyse sen de gzl bi alternetif bulmuşsun o da olur;)(;ciddiye alma;)seNin o topicle bi alakan yok üstüne alma,yeni bir mesaj atmaya üşendim.

sonuç olarak güneşte gölge olur veya olmaz,sana ne?

alınma ama çok reelsin..buarada mesajını en çok güldüğüm mesaj ilan ediyorum burdan..

"çürümüş bu toplum" da nedemek bütün eğlencem tuz buz oldu.