Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

GaRaJ 'da en zeki benim diyen varsa hade buradan buyursun..

• gitarTELi • 17 Temmuz 2005 17:50 • #572385
    tebrikler

hoppalaaa
    mesajda GaRaJ'a zarar veren ne olabilirki?

sildiyseniz kararlarınıza saygı göstermekten başka çaremiz yok
    ama sebebinide belirtirmisiniz ?
  • Nem • 17 Temmuz 2005 18:39 • #572390
    GaRaJ ile ilgili eleştiriler, istekler, teklifler vesaire

Mesaj bunların hangisiyle ilgiliydi?
  • craSSa • 17 Temmuz 2005 18:56 • #572391
    Bekçinin resmini buldum sonunda!!!

Bu hangisiyle ilgili ki iki gündür birinci sayfada peki? Çok ta abes olmamasına rağmen 10 dakikada temizledin topiği. Sadece yukarıdaki değil pek çok saçmalık günlerce sürünüyor burada silmek aklınıza gelmiyor.
  • Nem • 17 Temmuz 2005 19:07 • #572392
    Bekçi ile ilgili işte, daha ne olsun..

Aslında dediğin gibi çok fazla silinebilecek konu var ama hepsinin kenarından köşesinden forumun konusuyla ilgili bir nokta yakalayıp mümkün mertebe silmemeye çalışıyoruz son zamanlarda. Ama bu son konuda ne yazık ki bu forumun konularıyla ilgili hiç bir bağlantı göremedim..
  • gitarTELi • 17 Temmuz 2005 20:47 • #572394
    sağlık olsun bakalım
  • altinay • 18 Temmuz 2005 17:46 • #572448
    peki madem garajla ilgili olmak zorunda neden
    VAPURLARIMIZI VERMİYORUZ!!!
    başlıklı topik silinmedi yardımlara bişey dediğimiz yok ama eşitlik lazım.
  • Nem • 18 Temmuz 2005 18:53 • #572451
    Sosyal içerikli konuları da silmemeye çalışıyoruz. Daha önce buna benzer olarak Sorgun Ormanı, kan arama gibi konular da yayında kaldı. Büyük ihtimalle geçmiş sayfalarda hala duruyorlardır.

Dikkat edersen o bahsettiğin konunun başlığında "2 mesaj" yazmasına rağmen içinde 1 mesaj var çünkü o konuya gelen cevap silinmiş ve konu kilitlenmiştir. Aksi taktirde böyle ciddi konular bile geyiğe kurban gitmektedir..
  • gitarTELi • 18 Temmuz 2005 18:59 • #572452
    Ben site yoneticileri ile daha fazla zıtlaşılmamasından
    ve yöneticilerin koydukları kuralları (adaletle)uygulanmasından yanayım..

kopmayantekteL
  • a_lost_soul • 18 Temmuz 2005 21:28 • #572460
    Ya ben bu silinen mesajları acayip merak ediyorum.Mesejların silinmesine karşı değilim ama
    - Bu mesaj forum kurallarına uymadığı için silinmiştir -

yazısını görünce merakatan kırılıyorum.Bu mesajları doğrudan kaldırsanızda beni böyle kıvrandırmasanız nasıl olur:)
  • __BaTeRisT__ • 18 Temmuz 2005 21:33 • #572463
    aynen yaa bende çok merak ettim şimdi. direk silin ya o zaman. :D birde kafayı yiyordum bu mesaj silinmiştir bu mesaj silinmiştir o mesaj silimiştir şu mesaj silimiştir :D ehuehueuhehu