Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Sevgili Garaj ve Kıymetli Üyeleri,

• dexter_holland • 17 Temmuz 2005 18:17 • #572388
    Ya, biliyorum hem gereksiz bir konu hem de biraz içtim ama şunu söylemek istiyorum ki Garaj'a üye olmaktan çok mutluyum. Hayatım boyunca müzik hakkında ciddi ciddi tartışabileceğim hiç bir insanla karşılaşmamıştım. Neyse hepinize çok teşekkür ediyorum burada olduğunuz için. Ve bekçi abiye bu kadar ilgili olduğu, koskoca siteyi böyle ayakta tuttuğu için teşekkür ediyorum. Garaj için herşeyimi feda ederim. Eğer bana Garaj mı yoksa Offspring'in resmi forumu mu diye sorsalar Offspring derim ama aklım Garaj'da kalırdı. Neyse hepinize mutluluklar diliyorum. (sonunda ben de atılacağım, asi kız oldum artık)
  • guardofheaven • 17 Temmuz 2005 18:32 • #572389
    o zaman sana garajseverler derneği olarak fahri garaj bekçisi ünvanını veriyoruz ve tek bir ağızdan garaj marşını söylüyoruz.

garaaaaaj,garaaaaaj,
    her zaman yanındayız.
    ne elektrik,ne de su kesintisi,
    bitiremez bu sevgiyi. la lal laaaa

besteyi kafanıza göre yapın artık
  • gitarTELi • 17 Temmuz 2005 20:52 • #572397
    bende garaja olan sevgimiz hakkında şu linki vermek istiyorum

http://www.garaj.org/parca/5bG/garaj-bizim-yuvamiz-affedilmeyen.htm
  • ArchangeL666 • 17 Temmuz 2005 21:48 • #572398
    dalınmasının caiz olduğu böyle bi ortamda yaptıklarının farkında olmak ne kadar güzel.. gözlerim yaşardı bu tür duyarlı insanları gördüğüm için yüce mevlam bu günleri de mi gösterecekti bize?!?! artık ölsem de gam yemem
  • Affedilmeyen • 17 Temmuz 2005 23:20 • #572399
    bir sene böyle geçti

Affedilmeyen
    Hayati Tehlike
    Son ziyaret: 17 Temmuz 2005 / 23:17

GaRaJ forumlarında toplam 2926 mesajınız var

Giden mesajlar [2428] okunmuş, [13] okunmamış mesajınız var

Gelen mesajlar [2803] okunmuş mesajınız var
  • dexter_holland • 17 Temmuz 2005 23:28 • #572400
    bir sene böyle geçti

baya güzel geçmis, garajla basbasa...
  • Axl_Rose • 18 Temmuz 2005 06:37 • #572407
    bir sene böyle geçti

Affedilmeyen
    Hayati Tehlike

usta sen gitmiyomuydun garajdan neişin var hala burda :))
  • oqz • 18 Temmuz 2005 09:00 • #572408
    bir sene böyle geçti

ya bırak kalsın sus unutmuştur belki :)
  • Affedilmeyen • 18 Temmuz 2005 09:20 • #572410
    bir sene böyle geçti

hayır gitmek değildi tam olarak . işin aslı şudur :
    bir senedir çakıldım kaldım burada. tıkla garaj forumu tıkla müzik forumu bak koloniye oradan geç başka siteye.
    ben bunları yaparken memleket ytl ye geçmiş, mevsimler geçmiş, tev dizileri tatile girmiş :))
    dışarı çıkıp bir bakıyorsun millet makarasında. hani bir şarkı varya dışarda mevsim baharmış gezip dolaşanlar varmış gibi bişeydi. kopmuşum dünyadan haberim yok. hazır yazda gelmiş.
    Bence hayatı azıcıkda daha dışarıda yaşamalıyım. tevellüt oldu otuz küsür zeka yaşımız beş. ahir ömrümüz çürüdü getti. azcık başımı dışarı çıkartacağım. bu kadar sık girmeyeceğim. belkide bu günden sonra.
    hele şu yaz mevsimini en azından böyle geçirelim.
    hem forumdan biliyorsunuz bir projemiz var makara üzerine kurulu bir grup kurmak istiyorum. bunlara sözler yazmak lazım. oturup birşeyler karalayayım dedim güncel olayları bilmiyorum. kopmuşum hayattan haberim yok.
    geçen yazın çoğu buradaydım ama o zaman başka bir forum vardı. kesintisiz limitsiz sınırsız silinmeyen alabildiğine özgür. şimdi o da yok. sanki artık yazmak istediklerimiz değilde garajın yaz dediklerini yazmakdan başka yol bırakılmamış. buda sitenin seçimi. gerçi kolonimiz var çok şükür ( babayı kaybedersek kolonidir sığınağımız ) sözü aslında budur. ben yeniden babayı bulmaya gidiyorum bi anlamda :))
    beklediğim bazı olaylar vardı bu isteğimi gerçekleştirebilmek için. bakalım belki bu gün halledeceğim. hayırlısı artık.
    yani ben bi arkadasa bakıp çıkıcam dönüşe uğrarım. son kaç para yaparsınız ? :)
  • Axl_Rose • 18 Temmuz 2005 09:37 • #572415
    bir sene böyle geçti

haaa...