-
umarım en kısa zamanda iyileşir!!!!!!!
arkadaşlar burada yazılan çizilenleri de iletin tanımasak ta
geçmiş olsun dediğimizi söyleyin!
-
Olay fena olmus anladigim kadariyla...Bisikletten firlayinca citler gozune girmis!!!O zaman bir seyler gorememis...Gozleri bi sure ise yaramaz haldeymis...Ordan gecenler onu ambulans'a bindirirken gozlerinin onune gitari gelmis ve cevresindekilere "Ellerimde bir sorun varmi?" demis...Gitar aski iste...Halsiz su an..Ama tahminen iki hafta sonra tekrar aramizda...
-
harbi ağır kaza geçirmiş.. bak gitar olayını bilmiyodum ben.. gözü ağzı parçalanmış sadece onu biliyorum!!
-
Valla ben hayal ediyorum o ani , o zaman bile fenalasiyorum...Cocuk olayi yasadi yani...Allah korumus...
Boyle kazalar fena oluyor kendimden biliyorum... 6 yasindayken yokus asagi dusmustum bisikette kafama dusmustu...Suratim turkiye haritasina donmustu...Ilk ayildigimda kimsayi tanimamisim...Bi yarim saat oyle gecmis...
-
.
-
cuma'ya zonguldak'taki hastaneden taburcu oluyo, sonra ufak bi operasyon için de ankara'ya gidicek.
şimdilik son durum budur...
-
niye sadece beyler yazdin brader?
bayanlar ve bayanimsilar ( "mor ve obur yarisi"ni dinleyenler icin dedim... diger hanimlar alinmasinlar... ) arayamiycak mi yani bu kardesimizi... ya da sms de mi cekemiycekler.?.
ayip ya hala anlayamadiniz mi su kadin erkek esitimsiligini?
( ne esitligi yaff... bu varlikimsilar bizden ustun ama hala esitlik istiyolar... ne istir haah? yoksa memnun mu degiller ustunlukten... ne deseler o oluyor aslinda... farkinda degiller sanirim... )
( amn bekcim taam kizma yaffs... saka yaptik ,) )
-
Bu mesaj ağır tehditler sonucu silinmiştir.
:P
geçmiş olsun
-
geçmiş olsun umarım en kısa zamanda tekrar aramızda olur..
-
zor olan kısmı birkaç hafataya atlatırsın demiş doktoru ama ibanetze bayağı bir halsizmiş:(verilmiş sadakası varmış abi allah korumuş.yakın arkadaşlarına sabır diliyorum.çok çok geçmiş olsun