-
NEM in yazdığı bu söz gayet ciddi sorulan bi sorunun cevabıdır...peki soruyorum size bu geyik değil de nedir...NEM in de bizler gibi üyeliğinin dondurulmasını istiyorum ....
-
bu cevap bana yazılmıştı..
ben bişey diyemedim yoksa geyik diye dondurulurdum...
!!!!!!??????
-
işte ben de bu haksızlığa sonuna kadar karşıyım...
-
...ve muhtemelen bu topicte silinir!!!!!
-
...ve üyelikleriniz dondurulur
geyik olucak belki kusura bakmayın ama her birimiz bundan sonra nem vuyma bana p** değilim ben benim babam vay gibisinden sezeycikleriz
bunu yazmış olduğum için kendimden utanıyorum
-
tek söyliyeceğim yazıklar olsun
metal milita
-
"Hah! Süper ince noktadan ve zekice yakaladın beni, rezil oldum şimdi."
Ya gerçekten söylemek istediklerimi okuyup da hiç bir şey anlamadın mı yoksa tamamen "ne yapsam etsem de bir punduna getirsem" tadında bir arayış içinde misin? O arayıştaysan bravo, buldun işte bir sayfa yazıdaki bir satır geyiği, ki aslında o da geyik değil sadece senin anlamlandıramadığın şeyleri geyik olarak yorumlamanın sonucudur.
Neyse bence sen bir daha düşün bu geyikle ilgili problemin ne olduğunu, kafanda birkaç örnek durum filan oluştur bununla ilgili. Yine anlayamazsan şöyle özetleyeyim, devede kulak ile sadece kulaktan oluşmuş bir deve ne derece aynıdır?
-
Yine anlayamazsan şöyle özetleyeyim, devede kulak ile sadece kulaktan oluşmuş bir deve ne derece aynıdır?
saygılarımla
pesimist
-
ben de forumlada zaman zaman geyik yaptım...
ama yaptığım geyik ne bütün konunun yönünü değiştirdi nede sadece geyik yaptım...
ne üyeliğim donduruldu ne de mesaj ım silindi...
beni kıralcı ilan etmeyin...
ben hatayı söylüyorum...
cırcır vırvır ın açılması bir hataydı...
kapatılması daha büyük bir hata...
not; bana verdiğin cevabı okuyamadım metal milita (gerçi sana bişey söylediğimide hatırlamıyorumya neyse) bana özelden bir mesaj atmışsın ...
bu o muydu...
değilse buraya yazdığın şeyi bana özelden yollayabilirmisin...
saygılarımla
pesimist
-
ben yüce bi insanım kahinim.. olacakları nası da bildim..