Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Bekçi röpörtajı

• Affedilmeyen • 22 Temmuz 2005 23:38 • #572693
    Bekçiye hadi abi olsun bu iş deyin bekçiyle röpörtaj yapayım resimlerini çekeyim sorularınızı sorayım. gizemli kişilik çözülsün artık. fotoları ve sorularınızın cevaplarını sitemde yayınlayayım.
    bekçiye göndereceğiniz lokum çukulata türü şeyleri yerim ama ona göre.
  • dexter_holland • 22 Temmuz 2005 23:40 • #572694
    Benim için öpüver bekçiyi yanağından...
  • Affedilmeyen • 22 Temmuz 2005 23:43 • #572695
    sen bu adama hafiften yeşilleniyorsun ya hadi hayırlısı :)
    olur öperkende ellerimi saçlarının arasınada sokayım istersen. başka :)

hakkaten ya yapacam bu bekçi röpörtajını yeterki talep gelsin itekleyin azcık
  • Infusion • 22 Temmuz 2005 23:46 • #572696
    yap abicim yanındayız :o)

bi tanıyalım bekçi hazretlerini sayende :o)
  • dexter_holland • 23 Temmuz 2005 00:01 • #572697
    Yok ya... Acaba sen öper misin diye merak ettim. Bana ne yaşlı bekçiden. (atılıyorrrum artık)
    Ama eğer sen istiyorsan saçlarının arasına ellerini sokarsın, o senin bileceğin iş...
  • nazmiyyeaah • 23 Temmuz 2005 00:07 • #572698
    amaan ben kendisine ne sorsam cevap veriyo zaten. resmini de gördüm. isteyene de yollarım. yok bi gizemi. etten kemikten bi davulcu işte. dalgalı saçları var falan. öyle bilindik bi taksim + kadıköy canlısı işte. amaan.. bekçi.. bi de kir pas yağ kokuyo şöyle 5 metreden. asıl o bizi merak etsin işte banane banane :)))
  • Affedilmeyen • 23 Temmuz 2005 00:11 • #572699
    de get lan iş bozucu deli komşu.. bak evdesin biliyorum camın önünde deeliii deeeli diye bağırırım.
    kızım istiyorum diye yazsana alalaaaaa
  • nazmiyyeaah • 23 Temmuz 2005 00:16 • #572701
    banane ne bee... o merak etsin bizim fotomuzu. hiç soruyo mu ne yeriz ne içeriz, aç mıyız açıkta mıyız? nasıl bi bekçi dayılıktır bu. banane banane.. hem o benim fotomu bi kere bile gördü mü? ben niye merak ediyim onu? (çünkü zaten gördüm :) banane be. siz de istemeyin. şımartıyosunuz adamı.
    istemiyorum. bu röportaj yapılmıycak tamammı!
  • Affedilmeyen • 23 Temmuz 2005 00:21 • #572703
    dakika tut 10 dakika sonra kapınızın önündeyim . bi giyiniyimde elimde terlikle aşşağıya iniyorum. kaldı dokuz dakika. saklan bence.
  • nazmiyyeaah • 23 Temmuz 2005 00:28 • #572704
    terlikle mi? hahahah ben de kaç çift postal var sen biliyo musun? daha sen sizin sokağın başındayken fırlatmaya başlasam bizim kapının önüne kadar gelmeyi başarırsan daha daha da bitmez :)) ki başaramazsın :))

ne o 15 dakka oldu hala yoksun ortalıkta ufuk aabey :) neyse hadi ben uyuycam artık. garaj insanlarını selamlıyorum. röportaj falan da istemiyorum onu da söylemedi deme...