-
kolonının kapatılmasına gerçekten üzüldüm..
-
bende...
-
şu an görüyorum ki affedilmeyenin üyeliği dondurulmuş... neden peki?? adam sadece düşüncelerini söyledi ve cevap bekledi. kimse ona bi cevap verme tenezülünde bile bulunmadığı halde üstüne de donduruldu mu?? siz istediğiniz kadar dondurun biz ufuk abinin arkasındayız... açıkcası böyle bişeyin olmasını bekliyodum çünkü bekçiye ve garaja laf atan dondurulur...belki onun bu işi abarttığını düşünenler var ama onun amacı en aktif koloni olmak değildi asla.. amacı sadece koloni üyeleriyle hoş sohbet edilcek bi ortam olmasıydı, amacı sadece geyik yapıp rahatlamaktı. ama garajın bi müzik sitesi olduğu halde her dakka müsikle uğraşmanın zorunlu olmadığıda gerçek. o sadece haksızlık olduğunu söyledi cevap istedi o kadar... ve şimdi geyik parkı kolonisi kapanıyo.. üye olmayanlar bilmez belki ama orada öyle bi ortam vardı ki, üye olanlar bağımlısı oluyodu bi denemekten bişe çıkmaz diyip bi daha çıkamıyolardı:)ufuk abinin büyük katkısıyla tabii... şimdi garaja geyik parkını kapattırmak zorunda bıraktı için teşekkür eder, kınaları kendi ellerimle vermek isterim...
-
yılanın başını kesmek deyiminin yaşanmış tezahürü buyurun. ama affedilmeyen yılanın başı değil geyiğin boynuzunun ucu sadece...
sayın bekçi küstürme geyik aşığı insanları çünkü bu insanlar sitenin tuzu biberi ,ortama tat katan insanlar. onlar giderse vali kebap yerine kuru saman yemek zorunda kalırsın.
-
Affedilmeyen in üyeliği neden kapanmış? Çok komik ya :) Düşünce suçundan mı?
Bekçim benim de üyeliğimi dondursana... Ben de seni bu durumdan ötürü protesto ediyorum...
-
'Bravo(!)'...
-
+10000....
-
ufuk abinin uyliği mi donduruldu?dusunce sucu olur lan!adam biraz olsun siteyi canlandırıyordu!neyse hepimiz zorlayalım siteyide site kilitlensin!ya da aramızda para toplayıp site yapalım!.nem. ufuk abi olsun!ben bekci olurum.sizi de gorurum ona goreeee!
.nem. abi kızmıyon di mi?
-
Geyik Parkı kolonisi kapanmıştır başımız sağolsun
Tüm mesajlar
Affedilmeyen, 28 Temmuz 2005 / 04:45 istiklal marşı ve kapanış :)
Çok sevgili arkadaslarım. bu yazmış olduğum mesajı maalesef kolonimizin sayfasından değilde garaj forumlarından okuyacaksınız.
cenazeye katılabilmek için işyerinden kaytarmam gerekir diye düşünüyordum.ancak akşam saatlerine doğru şeytan her türlü aksiliği işyerinde karşıma çıkarttı.
ama bizim işyerinin büro kısımlarında 10 tane pc vardı. oradan katılmak istedim ancak kim nasıl ne zaman aklına sokmuşsa sevgili patronumuzun ben gündüz yokken hayalet avcısı kılıklı adamlar işyerinin her yanına kameralar yerleştirmişler ve 24 saat internetten yayınlanacakmış bu görüntüler. bende doğal olarak işi gücü bırakıpda patron evinde ilk akşamın jeyecanı ile viskisini yudumlarken bakayım benim köleler nasıl çalışıyor hevesini üzerinde kırmız bir şort boynunda kurukafa kolyesi ile bilgisayarın başına oturmuş elinde nescafesi olan bi tipleme ile bozmamdan hoşlanmıyacağından ve bu hoşlanmayışının sonucu olarak sabaha şutlanmamak için o makinalardanda faydalanamadım.
içim içimi yedi ama elden bir şey gelmedi. işlerimin bitiş saati olan gece 03 30 da sapık ya da katil olmadığıma inandırabildiğim bir taxici ile gece tarşifesi bayılarak kendimi eve attım. ben yokken yazdığınız mesajları okudum.
cenazeye katılan tüm geyikdaşlarıma sonsuz saygılarımı sunuyorum.
gelmek isteyipde gelemeyen ya da hiç bir mazereti olmadığı halde gelmeyen diğer geyikdaşlarımada tabii ki saygılar :)
bu satırları yazdıkdan sonra ilk işim bekçiye koloniyi kapat mesajım olacak.
arkasından bu garaj forumunda belkide üyeliğimin donmasını sağlayacak bir şeyler yazmak zorundayım sanırım.
ben yokken bana ve arkadaslarıma küfürler yazan bir arkadas ile ilgili. onun hakkındaki düşüncelerimi buray yazarsam bu mesajda silinir.
gelemediğim için.. katılamadığım için çok çok çok özür diliyorum.
ve ben Affedilmeyen verdiğim sözü tutmak adına. bu kararı doğru bulan ve destekleyen koloni üyelerimiz adına.
ayrıca bize destek olmak ve davamızı haklı bularak kendi kolonisini bu karşı çıkma hareketine katılarak kolonisini kapatan 15_18 yaş kolonisi komiseri turambar_turin' ede saygılarımı sunarak son görevimi yerine getiriyorum ve bekçiye koloniyi kapat mesajımı yolluyorum.
herkese sevgi saygı ve teşekkürlerimle.
çok sağolun.
EEESSSSSSSEELLAAAAAAAAAAAA....... :))
-
Geyik Parkı kolonisi kapanmıştır başımız sağolsun
bu arada. ne silinen mesajlardan haberim var ne de oradaydım. dediğim gibi gece 03 30 da işyerinden çıktım ve eve gelişim 04 e yakındı. 45 dakika kadar yazdığınız mesajları okudum ve son mesajı yazdım.
koloni komiseri olmadım hiç bir zaman.
ve olmakda istemedim bende sizler gibi üye olarak geyik yaptım . sizden tek farkım bu mesajı sil butonu vardı elimde.
ve sizlerden biri olmama rağmen koloniyi kapatma kararını tek başına aldığım için özür dilerim. hakkı geçenler haklarını helal etsinler.
sizlerden gelen tepkiler doğru karar verdiğimi anlamamı sağladı.
neyse dediğim gibi o silinen mesajları ben silmedim bir başka gücün takibi altındaymışsınız demekki :)
saygılarımla.